Heniek32 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam Niedawno zakupiłem grę RUST i mam problem, gdyż przy najniższych ustawieniach mam góra 25 fps. Chciałbym wiedzieć czy mój komputer da radę coś więcej wyciągnąć czy muszę koniecznie kupić coś nowego. Laptop ACER v3-571g I7 3236qm GT730M 8GB ramu. P.S wiem że laptop średnio nadaje się do gier ale nie mam wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Istotnie ten lapek to raczej średnia platforma do gier - wszystko z powodu karty graficznej , GT730M demonem prędkości nie jest i nigdy nie był choć na minimalnych powinien sobie porawdzić z grą - w wymaganiach minimalnych są karty pokroju starego 8800GT . Sprawdź czy gra działa na tym GT730 czy na integrze z procka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniek32 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Tak jak pisałem w grze mam góra 25-30 fpsów niezaleznie czy gram na ustawieniach fast, fastest czy simple. W panelu NVIDIA ustawioną mam dedykowaną kartę graficzną. Zawsze myślałem, że RUST to bardziej procesorowa gra, tym bardziej że GTA V na średnich bardzo dobrze chodzi na moim kompie, a chyba w GTA potrzebna jest lepsza grafika. 8800GT to chyba dotyczy starego Rusta. Raczej wątpie że uciągnąłby obecnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomciu62 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jest mi ktoś w stanie napisać ile będę miał mniej więcej fps w grze rust z takim sprzętem ? Procesor : i3-4170 3.70 GHz Ram : 8 GB Karta graficzna : HD 7770 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomciu62 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 @ref. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) rozdzielczość i ustawienia się kłaniają i czy dobrze widze w wymaganiach i5? Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomciu62 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 @ref. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...