Ichiryuu Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam, noszę się z zamiarem kupna nowego monitora mającego służyć w sumie do wszystkiego, tak więc również w dużej mierze do gier. Skłaniałbym się ku matrycy IPS, bo zależy mi na dobrych kolorach i kątach widzenia, VA raczej odpada, bo raz już przejechałem się na na ghostingu i motion blurze, które były dla mnie tak bardzo nie do zniesienia, że wolałem wrócić do mojej leciwej tn-ki. Jakbyście mogli polecić coś fajnego do 700 zł, byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ichiryuu Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Powiedzmy, że orientacyjny, za coś naprawdę dobrego mogę dorzucić stówkę, może nawet dwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ichiryuu Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Monitor znajduje się u mnie na podwyższeniu biurka o wymiarach mniej więcej 40x40 cm, z tym że stoi po przekątnej i z jednej strony nie jest ograniczony żadną ścianką. Siedzę w odległości ok. 1 metra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Skoro monitor stoi na podwyższeniu jeszcze z boku, to faktycznie tylko IPS. Może taki Asus VX239H w komputroniku jest w najlepszej cenie, o dziwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...