netti Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam mam problem z monitorem wyżej. Otóż jak ustawiam więcej niż 60 hz nie ważne czy na pulpicie czy gdziekolwiek cały obraz robi się biały. Do komputera jest podłączony przez DVI-D. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Powinno chodzić, zainstalowałeś sterowniki z płytki lub ze strony LG? Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ok z tym już sobie poradziłem okazało się że kabel był zły, jak go zmieniłem wszystko działa. Ale teraz jest co innego mam problem z kolorami. Otóż na pulpicie czy w chromie kolory są dobre ale jak włączam jakąkolwiek grę włącza się jakby jakiś tryb 3d i przez to kolory są podwójne i zniekształcone. Jest tak we wszystkich grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Czytał przed użyciem instrukcję? To poczyta i pobawi się ustawieniami monitora, tudzież zobaczy co robi sterownik graficzny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Przeczytałem całą nawet 3 razy nic nigdzie o tym nie ma. W ustawieniach monitora też o tym nic nie ma. W grach jest taki napis: Football ManagerRating: GoodSome objects render at wrong depth Press Ctrl+alt+insert to toggle this info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zerknij 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dzięki wielkie nie wiedziałem że to takie proste. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Też nie wiedziałem, dopóki nie napisałeś "Some objects render at wrong depth" i wujek google pomógł. Nie ma za co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...