easy Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 No dzis zajrzalem na strone termaltake`a i o to co znalazlem, wedlug mnie ten cooler moze byc naprawde popularny w najblizszym czasie: >niski poziom halasu >bardzo dobra wydajnosc >>miedziany radiator :D link Ciekawe tylko ile to cacko bedzie kosztowac :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Hmm juz go widzialem . Wg statow jest fajny ale to Thermaltake cena bedzie zdeczka kosmiczna ;) Ja i tak zbieram na WC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 >bardzo dobra wydajnosc Tutaj bym sie az tak nie zapedzal, w/g wykresu na stronce to raczej srednio wydajny, w porownaniu do v7/v11 jest gorszy o jakies 10-15 st C ! Zreszta nie ma sie co dziwic, wentyl po prostu chodzi na 2500 i tu tak naprawde jest pies pogrzebany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ten coolerek ma całkiem sensowny radiator: sądze ze po zapodaniu mocnego wentyla (np SmartFan2 or smth) wydajnosc osiognela by całkiem przyzwoity poziom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 >bardzo dobra wydajnosc Tutaj bym sie az tak nie zapedzal, w/g wykresu na stronce to raczej srednio wydajny, w porownaniu do v7/v11 jest gorszy o jakies 10-15 st C ! Zreszta nie ma sie co dziwic, wentyl po prostu chodzi na 2500 i tu tak naprawde jest pies pogrzebany. bo ja wiem, tzn lepiej miec tornado w komputarze i odglosy jak fabryki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Moim zdaniem coolerek bedzie full wypas i nie bedzie takich roznic temperatur, ten cooler wszystkim sie rozni od swoich poprzednikow i radiatorem ktory wyglada wysmienicie (i nie wiem dlaczego przypomina mi produkty thermalright czy jak to sie tam pisze) a wiatrak ktory tam zastosowali trzeba przyznac tez jest innowacyjny, mysle ze jezli porownamy go do np FR II to jak tamtem mial w pewnych testach 44 degree to ten z pewnoscia znizy sie ponizej 40.....To jest moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ale to juz bylo... :D a tak powaznie to ciekaw ceny jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...