Skocz do zawartości
easy

Czy to czego szukamy...nowy cooler thermaltake

Rekomendowane odpowiedzi

No dzis zajrzalem na strone termaltake`a i o to co znalazlem, wedlug mnie ten cooler moze byc naprawde popularny w najblizszym czasie:

>niski poziom halasu

>bardzo dobra wydajnosc

>>miedziany radiator :D

link

Ciekawe tylko ile to cacko bedzie kosztowac :)

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>bardzo dobra wydajnosc

Tutaj bym sie az tak nie zapedzal, w/g wykresu na stronce to raczej srednio wydajny, w porownaniu do v7/v11 jest gorszy o jakies 10-15 st C !

Zreszta nie ma sie co dziwic, wentyl po prostu chodzi na 2500 i tu tak naprawde jest pies pogrzebany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>bardzo dobra wydajnosc

Tutaj bym sie az tak nie zapedzal, w/g wykresu na stronce to raczej srednio wydajny, w porownaniu do v7/v11 jest gorszy o jakies 10-15 st C !

Zreszta nie ma sie co dziwic, wentyl po prostu chodzi na 2500 i tu tak naprawde jest pies pogrzebany.

bo ja wiem, tzn lepiej miec tornado w komputarze i odglosy jak fabryki 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem coolerek bedzie full wypas i nie bedzie takich roznic temperatur, ten cooler wszystkim sie rozni od swoich poprzednikow i radiatorem ktory wyglada wysmienicie (i nie wiem dlaczego przypomina mi produkty thermalright czy jak to sie tam pisze) a wiatrak ktory tam zastosowali trzeba przyznac tez jest innowacyjny, mysle ze jezli porownamy go do np FR II to jak tamtem mial w pewnych testach 44 degree to ten z pewnoscia znizy sie ponizej 40.....To jest moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi