Bartek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 grałem w Resident evil 2 jeszcze pod voodoo 3 teraz postanowiłem sobie w to zagrać i...... lipa nie ma akceleracji :( czy ktoś wie czy do tej gry wyszedł jakis patch jeśli tak to gdzie go szukać?????? help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 RE nie działa na Win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Koles pisze, ze ma grafe bez akceleracji a ten wyjezdza, ze gra nie dziala :D:D:D Ma niedzialajaca gre pod winXP, ktora wyswietla grafike bez akceleracji :D:D:D Albo inaczej i smieszniej: RE2 chodzi bez akceleracji niechodzac :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 U mnie RE niechodzi na Win XP Pro wiec.... teraz mam GeForca4MX ale jeszcze nie patrzyłem czy mi RE działa z akceleracją czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Pewnie chodzi o to ze resideny z racji tego ze jest troche stary chodzi na akceleracji 3dfx. Na sieci znajdziesz mnustwo programów emulujacych 3dfx na wspolczesnych kartach graficznych... poczukaj moze zadziala.. Jak nie zadziala na jednym spróbuj na innym... ORT: ORT: ORT: kturys zadziala. Jak nic nie wypali to graj bez... tak czy siak grafa nie bedzie rewelacyjna wiec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hm taki programik nazywal sie AFAIK Glide wrapper ... czesto sie go uzywa do starszych gierek i emulkow pisanych z mysla o 3dfx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ja miałem VooDoo3 i XP i .... tak RE nie dział!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 qwa ale skoro mu dziala to po co sie klocisz ? moze to Ty cos spaprales z konfiguracja ? zarzucasz mu ze klamie ? nieladnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 U mnie RE niechodzi na Win XP Pro wiec.... teraz mam GeForca4MX ale jeszcze nie patrzyłem czy mi RE działa z akceleracją czy nie.LOL egocentryk czy jak ? U mnie nie chodzi wiec u innych tez nie bedzie ... kocham takie podejscie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 oczywiście ze RE nie chodzi na winXP ale jest do tego PATCH (jakies 150Kb)!!! - wystarczy poszukac trochu na google'u (zadna filozofia)... A tak poza tym to jakis GlideWrapper i jest akceleracja... Wniosek: TAK! Resident Evil chodzi na XP i w dodatku z akceleracja !!!! pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 dzięki, poszukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...