Skocz do zawartości
esspero

Karta graficzna do 500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam znalazłem kartę graficzną MSI GTX 750 TI OC 2 GB(wersja z jednym wentylatorem) ,i mam pytanie czy taki zakup się opłaca? czy chłodzenie karty  jest dobre? wystarczy jeden wentylator? Gram w rozdzialce 1280x1024 ram 8 gb procek xeon e31220 jesli dobrze pamietam a zasiłka NeoTec maximus 600 watt

Edytowane przez esspero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niedawno stałem przed podobnym wyborem, z tym że chciałem zamienić mojego r7950 na coś mniejszego ze wzg na to, że gry w które gram nie wykorzystywały jej w pełni.

wybor padl na gtx 950 ( z podpisu) głównie dzieki Klaus'owi, na poczatku tez bralem pod uwage tylko 750ti - wyboru nie zaluje i polecam Ci zrobić podobnie :)

co do wersji to wybralem msi ze wzgledu na zero frozr

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ to niezłe są pożeracze prądu :/ a budżet zmalał do marnych 400 zł , i nawet nie wiem czy trafi się coś sensownego nawet używka, co myślicie o mojej zasiłce neotec maximus 600 watt ? co można wpakowac na spokojnie jako karte graficzną?

na alledrogo znalazłem 3 karty 

Radeon R7 360OC 2GB za 350 zł

II

RADEON HD 7850 ZA 360 ZŁ

III

7870 ZA 400 ZŁ 

czy może brac jaką 260 x ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten r7 360 ? 

tu są linkacze do kart hd 7870 i 7850 

http://allegro.pl/gigabyte-hd-7850-widforce-oc-2048mb-256bit-i6394550716.html

http://allegro.pl/gigabyte-radeon-hd7870-oc-2gb-arctic-accelero-s3-i6388678903.html

tak samo mnie interesuje czy karty będą mogły obsłużyć DX12 i jak długo będą wspierane tj oprogramowanie, sterowniki itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi