memfis Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Cześć, Windows nie potrafi znalezc karty graficznej. Wszystko działało bardzo dobrze nieprzerwanie od dwóch lat. Dziś podłączyłem dysk SSD, zainstalowałem na nim Windowsa 7. Wszystko ok, oprócz jednego... nie widzi grafiki. Nie mam zielonego pojecia co sie stało. Zadne programy ze strony AMD nie działaja. Czarna dziura. Macie jakies sugestie? dzięki memfis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nie podałeś jakie mobo. Trzeba w pierwszej kolejności instalować sterowniki do płyty! A dopiero potem sterowniki do grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memfis Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie podałeś jakie mobo. Trzeba w pierwszej kolejności instalować sterowniki do płyty! A dopiero potem sterowniki do grafiki. Fakt, dawno nie robiłem reinstala. Płyta to - Gigabyte ga-b85m-d3h EDIT: Dla potomnych. Windows 7 w jakis dziwny sposób blokował moja kartę, nie wiem czemu jej nie wykrywał. Zainstalowanie W10 pomogło, widać nie da się od niej uciec. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez memfis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...