Biker Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 niewiem czy mi ktoś pomoże ale jesli tak to jest.....najlepszy :wink: a wiec mam solteka sl-65fvb(socket 370) noi wczesniej(miech temu)zeby kompa uruchomic musialem go wlaczyc(oczywista sprawa 8) ) i zresetowac ale przed uruchomieniem obraz mialem czarny i nie ,,pipnął'' moj glosnik systemowy tylko byl memory test.A gdy juz sie wlaczyl to jak go zostawilem na doslownie 1 minute w bezruchu to mo zwisal albo okno pt. ,,blad ochrony systemu......'' a teraz zeby go wlaczyc musze procka podgracz do okolo 60 st S U S Z A R K A ( to wcale nie jest smieszne !!) i w dodatku nawet wlaczenie media playera po 5 minutach mi zwisa kompa. Blagam pomozcie mi (procek, pamiec , grafa, muza,bylo sprawdzane) a tak poza tym to mam: P III 733 128 ram sdr plyta jak juz wspomnialem geforce 256 32 mb sdr tvout seagate baracuda 30 Gb ata II i lg 52X ------=======HELP========--------[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Sypnela sie plyta albo procek sie grzeje jak glupi. Ile masz st C w windowsie po tym P O D G R Z A N I U ? Jezeli nie schodzi ponizej tych ustalonych 60st C to wiadomo, ze to jest przyczyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Moim zdaniem padł procek na 99%. Koleś miał podobnie i to była wina proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Ale masz szczęście, ja właśnie sprzedaje P3 933MHz - 500zł , a jakbyś chciał wymienić jeszcze płytę to AOpen AX6B + przelotka slot 1 - FCPGA - 200zł (bez przelotki za 150). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Ale masz szczęście, ja właśnie sprzedaje P3 933MHz - 500zł , a jakbyś chciał wymienić jeszcze płytę to AOpen AX6B + przelotka slot 1 - FCPGA - 200zł (bez przelotki za 150). LOL :) ale sie reklamujesz :) i tu i tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 ja juz sprawdzalem procka (wkladalem celerona 600) i tak nic... a czy to moze byc wina zasilania? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 a jesli chodzi o temperaturke to w widowsie mam jakies 30- 35 stopni a propo moj procek byl podkrecany na 825 (mnoznikiem FSB :( ) Pomóżta mi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 ja juz sprawdzalem procka (wkladalem celerona 600) i tak nic... a czy to moze byc wina zasilania? 8O Sprawdź tego procka na jakiejś innej płycie, bo wygląda na to, że twoja padła. Możesz również sprawdzić, czy wszystkie kabelki, a zwłaszcza zasilający są dobrze podpięte (najlepiej wyjmij każdy i włóż z powrotem). Ale musisz się pogodzić, że płyty czasami padają. :D Jeśli to wina płyty i będziesz chciał kupić nową... to zawsze możesz kupić ode mnie :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Ale masz szczęście, ja właśnie sprzedaje P3 933MHz - 500zł , a jakbyś chciał wymienić jeszcze płytę to AOpen AX6B + przelotka slot 1 - FCPGA - 200zł (bez przelotki za 150). Ale drogo! za 540zl to sie kupi Athlona XP1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Ale masz szczęście, ja właśnie sprzedaje P3 933MHz - 500zł , a jakbyś chciał wymienić jeszcze płytę to AOpen AX6B + przelotka slot 1 - FCPGA - 200zł (bez przelotki za 150). Ale drogo! za 540zl to sie kupi Athlona XP1700+ I co z nim zrobi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Już wiem co to jest :D to był virus dobierał się do biosa i dobrał sie a teraz mam VIA Apollo Pro 133t hheeheh dzieki za branie udzialu w dyskusji na ten temat NARA P III 733@800/ GeForce 256 32mb sdr /seagate barracuda ata 2 /128ram sdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...