panzar Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 I5 3570k + hk 3.0 lc GTX 660 + hk gpux3 core lc Mobo umarły z77 sabertooth wymieniany na asrock z77 extreme 4 Crucial value ram Tx 750w od piratów Crucial bx100 250gb ssd Z gratów chłodzenia wodnego to jeszcze d5 vario z topem ek. Alphacool rezik. Magicool g2 slim + lepa 70d. Złączki bitsa nk13 połączone wężem mayhems 19/13 w środku laser green uv. Wiem że nie mam bajer zdjęć, ale temat teaktujcie raczej jako informacyjny dla chętnych do zabawy z tą obudową. Nie jest to idealny wybór. W razie pytań to walcie śmiało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Pompę daj bardziej pod front obudowy i zredukuj w ten sposób tę wielką pętlę pod kartą graficzną (albo zostaw pompę gdzie jest i daj kolanko na jej wlocie). To samo z pętlą od chłodnicy do reza - kolanko na rezie i od razu cały układ wygląda bardziej elegancko. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Dammeron 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Nie będę wydawać setki na cztery kolanka ;) na razie będzie tak jak jest. Później może pomyślimy o sztywnych rurkach. Wtedy trzeba będzie wydać trochę kasy na złączki, zawory itd aby wygodę pracy przy układzie poprawić. Najpierw jednak wymiana leciwego zasilacza i grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jakie cztery? Mówiłem tylko o dwóch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Mnie nurtują też zlaczki przy chłodnicy, tam też dałoby radę lepiej to zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zlikwiduj te 2 przerośnięte pętle, a zobaczysz, jak Ci się układ od razu poprawi wizualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...