MajkuuPl Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Siemanko! Prosiłbym o złożenie mi kompa do 4000-4200. Ma mi służyć do gier, np. GTA V, Wiesiek, FIFA, NBA 2K17, i CS:GO.Mam nadzieję że będzie mi trochę służyć . Nie mam żadnych podzespołów z poprzdniego komputera, byłbym też wdzięczny gdybyście polecili mi od razu monitor oraz klawiaturę (mechaniczną obowiazkowo) razem ze sluchawkami. NA CAŁY ZESTAW (klawiatura, słuchawki, monitor i komputer) Mam 5500 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 bedzie oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkuuPl Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Nope Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 tak czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fury1ord Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Nope Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka tak czy nie Chyba chciał powiedzieć "Nie"... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 to niech pisze po polskiemu coby fora niezaśmiecał jakimś szitem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzeerr Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 to niech pisze po polskiemu coby fora niezaśmiecał jakimś szitem Tak jakby słowo "szitem" albo "oc" było bardzo polskie :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 ironia to chyba pojęcie miedzynarodowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkuuPl Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ok, sorki, to miało znaczyć nie ;) Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...