netti Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam, mój znajomy ma problem ze swoim komputerem otóż po włączeniu systemu wyskakuje blue screen: Wyskakują również paski i wtedy jest ten blue screen. Pierwszy raz wyskoczył podczas gry w cs go i od tamtej pory jest przy każdym włączeniu. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinHRB Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 0×000000EA sprawdź sterowniki GPU i sprzęt. W trybie awaryjnym odpala? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No tak w chwili obecnej trochę sytuacja się pogorszyła, jak odpalił teraz komputer nie ma obrazu, znaczy komputer jest uruchomiony, działa ale nie wyświetla się nic. Jednak jak jeszcze działał doradzałem mu (to co wyczytałem na internecie) żeby usunął sterownik i jeszcze raz zainstalował. Nie podziałało. Z pośpiechu zapomniałem dodać specyfikacji: Inter core i5 4430 Amd Radeon r9 270x 8gb ram Zasilacz: corsair 700w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinHRB Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) W trybie awaryjnym uruchamia się? Na zintegrowanej grafice uruchamia? Bez zainstalowanego sterownika? Sprawdźcie te opcje :-) Sterowniki usuńcie w trybie awaryjnym przy pomocy jakiegoś narzędzia typu display driver uninstaller. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez MartinHRB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Napisałem wyżej że nie ma nic żadnego obrazu więc nie. Zaproponowałem mu żeby odłączył radeona i odpalił na samej integrze jednak nie umie tego zrobić. Sterownik jest obecnie zainstalowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinHRB Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Napisałem wyżej że nie ma nic żadnego obrazu więc nie. Zaproponowałem mu żeby odłączył radeona i odpalił na samej integrze jednak nie umie tego zrobić. Sterownik jest obecnie zainstalowany.A sprawdźcie czy odpali na jednej kości RAM. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Dobra awaryjny odpalił jednak normalny dalej nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinHRB Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Wyczyść sterowniki, odpal kompa bez sterów. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Wyczyść sterowniki, odpal kompa bez sterów. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Bez zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a602820922 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Dobra awaryjny odpalił jednak normalny dalej nie działa.Awaryjny na zintegrowanej czy R9 Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...