reyden Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Czyli konkurencja dla MWO od znanego i cenionego producenta gier :> . Walki mechów + elementy WoT / WOWP . Na razie wiadomo nie wiele - na stronie gry 2 krótkie filmiki i parę screenów , na jednym z nich widać futurystyczną wersję AH-64 . Całość ma się toczyć w 2 060 roku . Wymiania minimalne to I3 3,2 Ghz + GTX275 / HD7770 + 4GB ram ( 6 GB dla Steam OS + Linux ) . Strona oficjalna Strona HW@Steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zawsze lubiłem Mechworriora grając w singla. Gra online już mi nie podeszła, może ten tytuł będzie dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W tej grze chyba będzie widok z góry, więc to nie do końca konkurencja dla MWO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Też na to zwróciłem uwagę . Może to będzie sieciowy odpowiednik MechCommandera . Tam było podobnie , sterowało się całą lancą a nie pojedyńczym mechem , w dodatku całość szła bardziej w kierunku RTS-a niż normalnej symulacji ala seria MW . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wygląda raczej na klasycznego rts-a, w którym mechy to tylko jedna z jednostek. Hm, liczyłem na coś w stylu Refluxa - to była dopiero gierka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Chcą za to 16 ojro...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...