VANREN7 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Cześć! Wymieniłem niedawno mój procesor Intel Pentium G3240 3,1 GHz S1150 i chciałbym go teraz sprzedać. Procesor bardzo dobrze mi służył i jest jak najbardziej sprawny. Używałem go przez 1,5 roku, a gwarancja obejmuje 3 lata. Zestaw zawiera procesor, oryginalny wentylator (obydwa przeczyszczone z pasty termoprzewodzącej oraz kurzu) oraz książeczkę z warunkami gwarancji. Jakiej ceny na allegro powinienem oczekiwać? Mam też pytanie o gwarancję. Nie sprzedawałem jeszcze przedmiotu którego takowa obejmowała. Co muszę dodać, by nabywca w razie problemu (odpukać w niemalowane) naprawił lub wymienił procesor u producenta? Kopię faktury ze sklepu (morele)? Procesor kupowałem i składałem od razu w zestaw, więc faktura obejmuje wszystkie komponenty, a tu chodzi tylko o procesor. Czy sama ta książeczka z opisem gwarancji wystarczy? Z góry dzięki za pomoc! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 allegro.pl, olx.pl Nabywcy dajesz kopię faktury. Cieszę się, że mogłem pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...