niebieszczyk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Poproszę o pomoc w doborze myszy. 300zł mam na komplet, czyli klawa plus myszka. Podkładki już mam, razer goliathus i jakis nantec genesis. Do klawiatury nie przykładam zbytnio wagi, gdyż głównie gram w FPS, ew jakieś sandboxy, rtsy. Aktualna mysz przejściowa to A4Tech V3M, poprzednio miałem Razer Deathadder póki nie zaczęły się problemy ze scrollem i lpm. Szukam myszy podobnych kształtów do w/w. Cena jaką chciałem przeznaczyć to jakieś 200zł, żeby jeszcze starczyło na jakąś średnią klawiaturę. Po oględzinach internetów zaciekawiły mnie takie propozycje jak: SteelSeries Rival 199zł Razer Deathadder 2013 Essential 199zł CMStorm Mizar 169zł ZOWIE FK2 219zł RAZER DEATHADDER CHROMA 229zł Mionix Avior7000 249zł Ostatnia propozycja trochę droższa, jednak naczytałem się o niej dużo pochlebnych opinii. Mógłbym dopłacić te 50 zł kosztem klawiatury, jeżeli warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 SS Rival + Genius KB-G265. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Lepiej nie bierz tej klawiatury,Możesz mieć problemy z ciągłym jej rozłączaniem.Pomaga tylko ponowne podłączenie jej do portu usb. Czasami działa 10 min,czasami 3 godziny.Jest o tym pełno w necie. Ja bym się zastanowił nad Gigabyte xm300 i sharkon k20 lub k30. Jeżeli możesz dołożyć oczywiście Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez kaju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...