QBorg Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 19 lat 84/22/02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 18 lat styknie mi w pazdzierniku :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 26...................................................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A Ja 27 latek A mój samochód. ten co na obrazku ma 20 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 25 stuknie w październiku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 23 ale ze mnie staruszek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 23,02,1984 19 latek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja 27 (niestety) ... A Ja 27 latek A mój samochód. ten co na obrazku ma 20 hehe Co to za autko?? Renault 4 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja 27 (niestety) ... A Ja 27 latek A mój samochód. ten co na obrazku ma 20 hehe Co to za autko?? Renault 4 ?? Tak Silniczek 1,1l 34KM :) VMAX 140 km/h--(trochę się ludzie dziwią jak ich wyprzedzam z prędkością 140 km/h hehe) Przerobiłem go na gaz i pali mi teraz 7,5l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ..................Tak Silniczek 1,1l 34KM :) VMAX 140 km/h--(trochę się ludzie dziwią jak ich wyprzedzam z prędkością 140 km/h hehe) Przerobiłem go na gaz i pali mi teraz 7,5l Hehe fajny model.. W sumie malo tego gazu pali. Moje polo z podbnym silnikiem i gazem ostatnio nawet 12l, a zazwyczaj 10l. Masz gdzies więcej zdjęc tego cuda, poogladałbym chetnie.. MOze na jakiejś www jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 15, w listopadzie 16... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 16 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ..................Tak Silniczek 1,1l 34KM :) VMAX 140 km/h--(trochę się ludzie dziwią jak ich wyprzedzam z prędkością 140 km/h hehe) Przerobiłem go na gaz i pali mi teraz 7,5l Hehe fajny model.. W sumie malo tego gazu pali. Moje polo z podbnym silnikiem i gazem ostatnio nawet 12l, a zazwyczaj 10l. Masz gdzies więcej zdjęc tego cuda, poogladałbym chetnie.. MOze na jakiejś www jest? wejdź na www.google.pl i wpisz renault+4 mnustwo tego jest :) a co do spalania to kwestia regulacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 16 latek (operacje plastyczne czynia cuda, na zdjeciu wygladam na 40 ) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ...........wejdź na www.google.pl i wpisz renault+4 mnustwo tego jest :) a co do spalania to kwestia regulacji chodzi mi o fotki twojego.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 16 latek (operacje plastyczne czynia cuda, na zdjeciu wygladam na 40 ) :lol: heh napisz gdzie mieszkasz bo słyszałem że za twoją głowę rząd amenykański daje kupe kasy :lol: A tak w ogóle to za równiutki miesiąc 23 rok .......jejku jak ten czas leci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamień36 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a ja mam 37 hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ur 18.05.86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 wiecie co tak sobie przegladam wyniki i wydaje mi sie srednia wieku zmalala w stosunku do ankiety z tym samym pytaniem z zzeszlego roku :)) oczywisice postarzalismy sie, ale jak widac grom nowych jest mlodych hehe mlodzi gora :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 rok produkcji: 1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 13 w morde jeża chyba najmłodsza tu jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 35 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Hmm reed to ty już jesteś dziadzio :mrgreen: :twisted: (bez urazy) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Hmm reed to ty już jesteś dziadzio :mrgreen: :twisted: (bez urazy) :mrgreen: Przy tobie to spox dziadek jestem :lol: Od dzis mow mi dziadziu ! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Hmm reed to ty już jesteś dziadzio :mrgreen: :twisted: (bez urazy) :mrgreen: Przy tobie to spox dziadek jestem :lol: Od dzis mow mi dziadziu ! :wink: :wink: OK :wink: skoro tak chcesz... a nie bedziesz miał o to do mnie żalu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 26 prawie (1977 - dobry rocznik :) ) ale czuje sie mlodo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 26 prawie (1977 - dobry rocznik :) ) ale czuje sie mlodo :P To co ja mam powiedzieć... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 masz sie cieszyc bo jeszcze wiele przed toba! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Hmm reed to ty już jesteś dziadzio :mrgreen: :twisted: (bez urazy) :mrgreen: Przy tobie to spox dziadek jestem :lol: Od dzis mow mi dziadziu ! :wink: :wink: OK :wink: skoro tak chcesz... a nie bedziesz miał o to do mnie żalu :?: Nie no spox, jestem bardzo wyrozumialy (zazwyczaj) dla dzieci (bez urazy, ale dla mnie jestes dzieckiem :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...