Skocz do zawartości
Druss

Jaka karta do jednoczesnego ogladania filmow i pracy na komp

Rekomendowane odpowiedzi

No nie do końca, bo wtedy radeon nie będzie 9700 tylko 9500 :P

A jako że jeszcze testuje to chciałem odrazu ;]

to moze pisz dokladniej o co chodzi... ty uzyskasz szybciej odpowiedz i inni nie beda niepotrzebnie odpisywac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mozna rozciagnac obraz z monitora na ekran TV - wlaczasz TV-out w sterach ATI (moze byc klonowanie) i w ustawieniach ekranu (tam gdzie sie rozdzielczosc i ilosc kolorow zmienia) wybierasz 2 ekran czyli TV i zaznaczasz opcje bodajze "Rozciagnij obraz na ten monitor". Wtedy obraz bedzie podzielony na dwa ekrany - na jednym puszczasz sobie divxa a na drugim normalnie pracujesz. Myszka na granicy ekranow sobie pomiedzy nimi przechodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z wbudowanym panelem? to sa dwa odzielne pliki moze nie instalujesz panelu sterowania

sterowniki w2k/xp

http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-radeon...25a-010028c.exe

sterownik w9x

http://www2.ati.com/drivers/wme-radeon-7-9...25a-010028c.exe

control panel

http://www2.ati.com/drivers/control-panel-...25a-010028c.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie czaje o co w tym wszystkim biega vplayer i allplayer nie generuje napisów, jak zapodaje film na telewizorze a sam śmigam sobie po necie, mam DivX G400 ustawiony na środkową europę i klops, coś przeoczyłem? co robię nie tak? :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie czaje o co w tym wszystkim biega vplayer i allplayer nie generuje napisów, jak zapodaje film na telewizorze a sam śmigam sobie po necie, mam DivX G400 ustawiony na środkową europę i klops, coś przeoczyłem? co robię nie tak? :cry:

sprobuj moze z ffdshow z wlaczona opcja napisy.. osobiscie nie uzywam juz vplayera i podobnych... zoomplayer, mv2player (temu trzeba wlaczyc opcje ffdshow)... oba mozna schowac do tray'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co jest nie tak? Nie ma napisów? Jeżeli tak, to sprawdź, czy napisy mają taką samą nazwę jak film - inaczej musisz ścierzkę podać ręcznie w G400. Może ffdshow poradzi sobie z tym sam, ale G400 jest mało kumaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna sprawa, przy przełączeniu sygnału tylko na telewizor, wszystko śmiga tak jak powinno, ale jak chcę oglądać i jednocześnie coś robić na kompie, to już wyświetla sie obraz ale bez napisów, kombinuje jak moge i nic, a jak się ustawia ścieżke w G400 z napisami bo nic nie kumam, a wy jakich odtwarzaczy używacie że u was hula tak jak powinno? jak to nie pomoże to instaluje jutro ffdshow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...