mak777 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 No nie do końca, bo wtedy radeon nie będzie 9700 tylko 9500 :P A jako że jeszcze testuje to chciałem odrazu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 No nie do końca, bo wtedy radeon nie będzie 9700 tylko 9500 :P A jako że jeszcze testuje to chciałem odrazu ;] to moze pisz dokladniej o co chodzi... ty uzyskasz szybciej odpowiedz i inni nie beda niepotrzebnie odpisywac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Zawsze mozna rozciagnac obraz z monitora na ekran TV - wlaczasz TV-out w sterach ATI (moze byc klonowanie) i w ustawieniach ekranu (tam gdzie sie rozdzielczosc i ilosc kolorow zmienia) wybierasz 2 ekran czyli TV i zaznaczasz opcje bodajze "Rozciagnij obraz na ten monitor". Wtedy obraz bedzie podzielony na dwa ekrany - na jednym puszczasz sobie divxa a na drugim normalnie pracujesz. Myszka na granicy ekranow sobie pomiedzy nimi przechodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Napisałem! Pytanie proste, dlaczego nie ma opcji nakładka? Właśnie zainstalowałem orginalne catalyst 3.6 ze strony ati z wbudowanym panelem i nadal nie mam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 z wbudowanym panelem? to sa dwa odzielne pliki moze nie instalujesz panelu sterowania sterowniki w2k/xp http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-radeon...25a-010028c.exe sterownik w9x http://www2.ati.com/drivers/wme-radeon-7-9...25a-010028c.exe control panel http://www2.ati.com/drivers/control-panel-...25a-010028c.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 nie czaje o co w tym wszystkim biega vplayer i allplayer nie generuje napisów, jak zapodaje film na telewizorze a sam śmigam sobie po necie, mam DivX G400 ustawiony na środkową europę i klops, coś przeoczyłem? co robię nie tak? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 nie czaje o co w tym wszystkim biega vplayer i allplayer nie generuje napisów, jak zapodaje film na telewizorze a sam śmigam sobie po necie, mam DivX G400 ustawiony na środkową europę i klops, coś przeoczyłem? co robię nie tak? :cry: sprobuj moze z ffdshow z wlaczona opcja napisy.. osobiscie nie uzywam juz vplayera i podobnych... zoomplayer, mv2player (temu trzeba wlaczyc opcje ffdshow)... oba mozna schowac do tray'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 nie czaje o co w tym wszystkim biega vplayer i allplayer nie generuje napisów, jak zapodaje film na telewizorze a sam śmigam sobie po necie, mam DivX G400 ustawiony na środkową europę i klops, coś przeoczyłem? co robię nie tak? :cry: Ale co jest nie tak? Nie ma napisów? Jeżeli tak, to sprawdź, czy napisy mają taką samą nazwę jak film - inaczej musisz ścierzkę podać ręcznie w G400. Może ffdshow poradzi sobie z tym sam, ale G400 jest mało kumaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Dziwna sprawa, przy przełączeniu sygnału tylko na telewizor, wszystko śmiga tak jak powinno, ale jak chcę oglądać i jednocześnie coś robić na kompie, to już wyświetla sie obraz ale bez napisów, kombinuje jak moge i nic, a jak się ustawia ścieżke w G400 z napisami bo nic nie kumam, a wy jakich odtwarzaczy używacie że u was hula tak jak powinno? jak to nie pomoże to instaluje jutro ffdshow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 uzywam tego co napisalem wczesniej... w ustawieniach karty musisz miec monitor jako ekran podstawowy, telewizor "slave" ;-) w ustawieniach nakladki wybierz opcje trybu teatralnego... i powinno smigac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...