XPlayX Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Cześć mam problem z gta 5 konkretnie z tym że po jakimś czasie gry (10-15 min) wywala mi ją i pojawia się komunikat program został zamknięty z powodu braku pamięci. Znacie rozwiązanie tego problemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 1.) Temat o GTA V już jest . 2.) U nas wróżek czy innych magów nie ma , bez żadnego info ci nie pomożemy . Jaka konfiguracja sprzętowa , jaka wersja gry etc. Komunikat może sugerować że masz za mało ramu . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPlayX Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Pc: GTX 750 2gb,intel core i3 4160 , asus h97-progamer ram 8 gb kingston. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez XPlayX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebol Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Jeżeli masz otwarte inne aplikacje oprócz tego gta to najprawdopodobniej wina leży po stronie zbyt małej pojemności ramu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Sprawdź w menadżerze zadań czy jakiś proces nie zjada Ci zasobów pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 za mało ramu, mi na 12 wywalało(mam 16 ale 4 było przez ramdisk zajęte) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Nonsens. U mnie sama gra nie zajmuje więcej jak 5GB. Tym bardziej, że autor ma słabą grafę, więc z detalami i tak nie poszaleje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 A może by tak spoglądać na daty postów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...