barpiw Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam, Mam problem z działaniem klawiatury. Rozkręciłem laptop siostrze, żeby posmarować pastą termoprzewodzącą procek, bo się przegrzewał. Po skręceniu i odpaleniu go okazało się, że kilka klawiszy przestało działać. Klawiaturę siostry podpiąłem do swojego i wszystko działa. Swoją sprawną również podłączyłem do laptopa siostry i okazało się że te same klawisze nie działają. Co może być grane? Robiłem przed wszystkim aktualizacje i skanowanie komputera, być może to coś namieszało. Myślałem o formacie, bo laptop ma swoje lata i muli. Dodam że w biosie też nie działają te klawisze, więc chyba wina nie leży po stronie oprogramowania i format raczej nie pomógłby? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Moze zabrudziles styki od klawiatury? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barpiw Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 w sensie w środku tego gniazda gdzie wkłada się taśmę od klawiatury? Jak to wgl wyczyścić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barpiw Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Rozebrałem go, wyczyscilem jeszcze raz i śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...