Punciak Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, posiadam laptopa Acer E1-571. Jakiś czas temu wgrałem zmodyfikowany BIOS z czystą tablicą (laptop fabrycznie miał zainstalowany klucz - Windows 8 OEM PL). Teraz chciałbym wrócić do stanu "początkowego" tak aby przy instalacji Win 8 był z automatu "aktywowany". Klucz fabryczny był odczytywany programem ShowKeyPlus i mam go zapisanego - tylko jakiego programu użyć (i jak) żeby wygenerować certyfikat (bo chyba jego trzeba po krótkim researchu w sieci) i go dodać do BIOSu? @down ; ( @aktualizacja po latach - na bios-mods znalazłem poradniki i odpowiedzi na swoje pytania tak więc dzięki. Edytowane 15 Maja 2022 przez Punciak Resolved Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Napisz lepiej na www.bios-mods.com 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...