Lt.Powell Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cze Mam kilka pytań odnośnie planowanego upgrade`u... 1.Chcę kupić Msi K7N2 Delta , a że ta płyta oferuje Dual-Channel a ja mam dwa moduły Kingston 256 MB DDR-266 Cl2,5 oraz jeden Spectek 128 MB DDR-266 cl2,5,pytam się :czy kiedy jeden z Kingstonów będzie pracować w slocie "DualChannel" , to czy będę mógł wsadzić Spectek , tak żeby współpracowały bez problemów ? (chodzi mi o 256mb + 256mb +128mb) 2.Mainboard... Którą płytę (do 500 zł) kupić ? Jak już napisałem zastanawiam się nad K7N2 Delta ... 3.MSI FX5600 TD256 Mam okazję kupić tę kartę po 300 zł , więc czy się opłaca... Ma ktoś taką (lub podobną) kartę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>l te 128 sprzedaj cokolwiek z tym zerób starczy 512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hulk Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Zastanów się za 15 zł wiecej czyli 515 masz pełnego Abita NF7S Rev 2.0 SATA 150, Firewire, Przejściówka z IDE na SATA Lan i SoundSztorm Ha wywaliłem swego Live'a. Jest to najlepsza płyta jeżeli chodzi o jakość OC i dodatki. Bawiłem się tą deltą MSI płyta spoko ale też nic specjalnego. Uważaj na te pier...one kable dostarczane z płytami do FDD musisz ściąć 1 bolec zabezpieczający i wpiąć odwrotnie z tej strony taśmę do FDD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...