fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 czy na moim sprzęcie patrz poniżej będzie ten system chodził i czy sterowniki muszę ściągać takie jak do xp i 2000??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 2003 ? do jakich celow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 do celów poznawczych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 zadzialac zadziala :) i szybko skasujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 dlaczego na forum mod4.us gadali, że spoko jest wygląd lepszy od xp i gry latają ściągłem wersję enterpise z serwera microsoft na 180 dni jakby co powiedz coś więcej o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 moze ktos podac dokladnego linka do tego windows'a ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 tutaj jest wszytko http://forum.mod4.us/viewtopic.php?t=51 a czy nik min ie powie coś na temat tego windowsa bo jutro go chyba instaluję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 zainstaluj, tylko wczesniej zrob sobie ghosta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 a wiesz z kąd ściągnąć ghosta i jak go zrobić bo nigdy nie robiłem chodzi o norton ghost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jak zainstalujesz wrzuc screeny i napisz jak to chodzi moze tez sie skusze. PS A myslalem ze to system na serwery :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 a no na serwer ale na stronie www.winxp.com.pl jest conieco opisane zgulaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 PS A myslalem ze to system na serwery :/ bingo! :wink: ghosta znajdziecie chocby na filemirorrs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ale tam czeba czekać w kolejce chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jak zainstalujesz wrzuc screeny i napisz jak to chodzi moze tez sie skusze. PS A myslalem ze to system na serwery :/ Windows, jak Windows. Nie ma się czym podniecać :wink: . System na serwery, ale można go "udomowić". Wygląd jak w XP, standardowo wyłączona Luna. Gry chodzą, z innymi programami też problemu nie ma. Stabilny, wydajny (wydajność na poziomie WinXP). Potestować można jak najbardziej :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 czyli stery instalować jak do xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 czyli stery instalować jak do xp? Dokładnie pasują stery od winxpwin2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no to spox a czy tą wersję z strony microsoft można zainstalować od zera chyba można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ale tam czeba czekać w kolejce chybaTam niema żadnych kolejek www.filemirrors.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 a który ściągać bo kilka znalazłem wpisalem "norton ghost" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Kurde po recce widać że troszke fajny 8) chyba sobie sprawie tylko żeby nie skończył ja 2000 po 2 dniach odinstalowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 a no jutro sobie zainstaluję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Wlasnie zainstalowalem i na moim sprzecie chodzi lepiej niz 2k ogolnie spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Jak widać już ktoś go zainstalował. Może ktoś wie czy jest polska wersja 2003? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja zinstalowałem miałem <span style="color:red;">[ciach!]</span>ć ale doszłem do porozumienia z siorą(bo nie ma opcji przelącz użytkownika), ale podkręciłęm i niebieski ekran i już się nie uruchomił no to zainstalowałem xp. Ołolnienawet spox gry chodziły, dźwięk wsio wsio i nic nie zacinał sie jak tu ktoś pisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 kumpel to miał i mówił, że jak jest otwarte duuuż okien to chodzi znaczne szybciej niż 2000. podobał mu się2003 ale czas wygasł ... ogólnie spox, teraz mam 2K i nieźle pomyka, xp miałem 15 minut i poszedł z hukiem ten szajs, 2K lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja tam wolę xp 2000 nie miałem ale jak jest taki jak 2003 to h.u.j z nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 U mnie 2k3 chodził szybciej niz xp teraz. Nawet po miesiacu zasiecania uruchamiał sieszybciej niz xp po instalacji wszystkich programów :? Wydajnieszy .. mozliwe ze jest. Ba raczej na pewno :? fuxmen: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 tutaj jest wszytko http://forum.mod4.us/viewtopic.php?t=51 a czy nik min ie powie coś na temat tego windowsa bo jutro go chyba instaluję? To miał byc zart? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 tutaj jest wszytko http://forum.mod4.us/viewtopic.php?t=51 a czy nik min ie powie coś na temat tego windowsa bo jutro go chyba instaluję? To miał byc zart? ;) traktuj jak chcesz dla mnie win 2003 się nie nadaje jakbym miał swój komp a nie razem z siorą to już bym go miał ale tak to kilka opcji nie am takich jak w xp i niestety jak jest kilku użytkowików no to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Stery ładuj od Xp. Ja załadowałem i chodzi mniesiąc. Win2k3 nadaje się do serwerów, ale po odpowiednim skonfigurowaniu nadaje się na stację roboczą. Jak go skonfigurować na stację roboczą jest opisane na stronie http://www.winxp.com.pl/. Uważam, że jest lepszy od poprzedników (patrz na dół) i wydajniejszy od winxp. Następcy: win2k server - win2k3 standart edition win2k advanced server - win2k3 enterprise edition win2k datacenter server - win2k3 datacenter edition brak - win2k3 web edition Więcej informacji na temat systemów: winnt4.0 workstation, win2k, winxp, win2k3 udzielam poprzez e-mail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...