Skocz do zawartości
fuxmen

win 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zainstalujesz wrzuc screeny i napisz jak to chodzi moze tez sie skusze. 

PS A myslalem ze to system na serwery :/

Windows, jak Windows. Nie ma się czym podniecać :wink: . System na serwery, ale można go "udomowić". Wygląd jak w XP, standardowo wyłączona Luna. Gry chodzą, z innymi programami też problemu nie ma. Stabilny, wydajny (wydajność na poziomie WinXP). Potestować można jak najbardziej :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zinstalowałem miałem <span style="color:red;">[ciach!]</span>ć ale doszłem do porozumienia z siorą(bo nie ma opcji przelącz użytkownika), ale podkręciłęm i niebieski ekran i już się nie uruchomił no to zainstalowałem xp. Ołolnienawet spox gry chodziły, dźwięk wsio wsio i nic nie zacinał sie jak tu ktoś pisał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel to miał i mówił, że jak jest otwarte duuuż okien to chodzi znaczne szybciej niż 2000. podobał mu się2003 ale czas wygasł ...

ogólnie spox, teraz mam 2K i nieźle pomyka, xp miałem 15 minut i poszedł z hukiem ten szajs, 2K lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie 2k3 chodził szybciej niz xp teraz. Nawet po miesiacu zasiecania uruchamiał sieszybciej niz xp po instalacji wszystkich programów :?

Wydajnieszy .. mozliwe ze jest. Ba raczej na pewno :?

fuxmen: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj jest wszytko

http://forum.mod4.us/viewtopic.php?t=51

a czy nik min ie powie coś na temat tego windowsa bo jutro go chyba instaluję?

To miał byc zart? ;)

traktuj jak chcesz

dla mnie win 2003 się nie nadaje jakbym miał swój komp a nie razem z siorą to już bym go miał ale tak to kilka opcji nie am takich jak w xp i niestety jak jest kilku użytkowików no to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stery ładuj od Xp. Ja załadowałem i chodzi mniesiąc.

Win2k3 nadaje się do serwerów, ale po odpowiednim skonfigurowaniu nadaje się na stację roboczą. Jak go skonfigurować na stację roboczą jest opisane na stronie http://www.winxp.com.pl/.

Uważam, że jest lepszy od poprzedników (patrz na dół) i wydajniejszy od winxp.

Następcy:

win2k server - win2k3 standart edition

win2k advanced server - win2k3 enterprise edition

win2k datacenter server - win2k3 datacenter edition

brak - win2k3 web edition

Więcej informacji na temat systemów: winnt4.0 workstation, win2k, winxp, win2k3 udzielam poprzez e-mail.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi