cieju Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ja takze zainstalowałem win2003(180 dniowa wersja) na moim epoxie 8rda wszystko ladnie pokonfigurowałem wg winxp.com.pl stery dałem nForce_2.42 no i wszystko ładnie śmiga dzwięk jest filmy chodzą nawet w cs-a pograłem chwile aż tu nagle serfując po necie blue screen zrzut ramu na dysk i restart i to dwa razy mi sie zdarzyło. No nic jeszcze pomyśle nad innymi sterami do płyty i cos będę kombinował możę problem rozwiąże jakieś sugestie z waszej strony mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Jak widać już ktoś go zainstalował. Może ktoś wie czy jest polska wersja 2003? niema i nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Jak widać już ktoś go zainstalował. Może ktoś wie czy jest polska wersja 2003? niema i nie bedzie (z reszta po co miala by byc?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloni Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Jak widać już ktoś go zainstalował. Może ktoś wie czy jest polska wersja 2003? niema i nie bedzie (z reszta po co miala by byc?) http://www.winxp.com.pl/archive/arc3-2003.html Poczytaj sobie premirea już w polsce była Dla tych co chcą zainstlowac w celach zapoznawczych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Czy ktoś wie jak zmianić cd key w już zainstalowanym win2k3, bo jak robie windows update, to wywala mi, że mam poracką wersje. Ryje po rejestrze i nie mogę nic znaleźć :(. W pliku *.reg służącym mi do zmiany klucza w win XP jest podana ścieżka w rejestrze, ale najwyraźniej w 2003 jest inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jak widać już ktoś go zainstalował. Może ktoś wie czy jest polska wersja 2003? niema i nie bedzie (z reszta po co miala by byc?) http://www.winxp.com.pl/archive/arc3-2003.html Poczytaj sobie premirea już w polsce była Dla tych co chcą zainstlowac w celach zapoznawczych lookam i lookam i nic nie widze tam o wersji PL.. :/ moze pokaz palcem bo chyba slepy jestem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Jak widać już ktoś go zainstalował. Może ktoś wie czy jest polska wersja 2003? niema i nie bedzie (z reszta po co miala by byc?) http://www.winxp.com.pl/archive/arc3-2003.html Poczytaj sobie premirea już w polsce była Dla tych co chcą zainstlowac w celach zapoznawczych lookam i lookam i nic nie widze tam o wersji PL.. :/ moze pokaz palcem bo chyba slepy jestem... :) Może lepiej zobacz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Jak widać już ktoś go zainstalował. Może ktoś wie czy jest polska wersja 2003? Jush jest od dosc dawna a ja nawet instalnolem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...