blavache Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Proszę Was o pomoc w ocenie zestawu komputerowego. Komputer ma służyć do domowych zastosowań (multimedia, gry-głównie MMO, podstawowe zastosowania biurowe)Procesor i grafika nie ulegają zmianie ponieważ mam je już kupione( bardzo okazyjnie).W kwestii pozostałych podzespołów jestem otwarty na sugestie.Procesor: Intel i5-6500 3.20GHz 6MB BOX Karta graficzna: Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming 6GB GDDR5 Płyta główna: ASUS H110M-K (H110 PCI-E DDR4) Pamięć RAM: HyperX 8GB 2133MHz Fury Black CL14 Dysk: GOODRAM 240GB 2,5'' SATA SSD Iridium PRO Zasilacz: SilentiumPC Vero L1 500W v2Obudowa: SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black Części są już wstępnie zamówione i odłożone dla mnie bo wszystkie są na stanie w pobliskim sklepie stacjonarnym. Nie mniej jednak będę niezwykle wdzięcnzy za wszelkie sugestie i uwagi.Pozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez blavache Nie wklejaj formatowanego tekstu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blavache Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Po namyślę planuję zostać przy płycie H110 i kupić od razu 2x8GB. Jak z resztą podzespołów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...