Storm211 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 No moze przesada ale nie wiem co sie dzieje, sprzet tak jak w opisie i fajnie tylko chodzi jakaby chciał, a nie mógl. Właczam go to juz od poczatku win ME laduje sie długo a np włacze Clona i zrzucam se jakis obraz to juz masakra tnie sie wszystko inne pokazuje mi AIDA ze proc na 100% pracuje. POMOCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Masz typowe objawy nie włączonego DMA dla dysków i nagrywarki - i kategorycznie bym zalecał reinstall systemu na coś opartego na NT (2000,XP). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no wszystko ok sam bym sobie np xp walnoł i tak bedzie tylko na nt nie lazi mi polowa gier a fajnie po sieci z kolesiami w starcrafta pograc no nie robilem inst od nowa bo wd'ka sobie kupiłem i zawsze mam 2 systemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hulk Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Hmm tylko XP + sp1 do tej płytki sam mam taką i zapie.. aż miło. Z pamięcią krucho bo też mam 256 a ceny drogie jak cholera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no wszystko ok sam bym sobie np xp walnoł i tak bedzie tylko na nt nie lazi mi polowa gier a fajnie po sieci z kolesiami w starcrafta pograc no nie robilem inst od nowa bo wd'ka sobie kupiłem i zawsze mam 2 systemy 99% gier wydanych w ostatnich 5-6 latach dziala bezroblemowo pod 2000/XP, a juz Starcraft dziala napewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 u mnie na 2k działa wszystko. może i jest troszkę wolniej niż n aXP (nie wiem, miałem XP tylko 15 minut i wywaliłem to dziadostwo bo pierwsze co zrobił to się zawiesił :lol: ). przy okazji : na xp jest szybciej nina 2K z SP3 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no wszystko ok sam bym sobie np xp walnoł i tak bedzie tylko na nt nie lazi mi polowa gier a fajnie po sieci z kolesiami w starcrafta pograc no nie robilem inst od nowa bo wd'ka sobie kupiłem i zawsze mam 2 systemy Kto Cie tak okłamał :D z tymi grami :wink: Mam windowsa 2000 + sp3 i wszytkie gierki mi chodza jakei mam - starcraft, diablo II, Project IGI, delta force 3 quake 2, quake3, Counter Strike, nawet te smeiszne skoki DSJ :D Zainstaluj tak jak ini radza xp albo 2000 via hyperion, servicepacka, sterowniki do grafy i reszty i bedzie smigac ( zdaje mi sie ze w tych windowsach Dma jest domyslnie wlaczone) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no nikt mnie nie oklamal sam sie przekonalem ze mi nie chodza np stracrafbw a coe lepiej xp czy 2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 NO i dałem sobie rade sam.Instalnołem sobie 98 i działa walczyłem z nim chyba ze 2h al juz ok jest Me mi nie działa tak jak powinien nie wie czemu, ale dzieki za rady! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no wszystko ok sam bym sobie np xp walnoł i tak bedzie tylko na nt nie lazi mi polowa gier a fajnie po sieci z kolesiami w starcrafta pograc no nie robilem inst od nowa bo wd'ka sobie kupiłem i zawsze mam 2 systemy Kto Cie tak okłamał :D z tymi grami :wink: Mam windowsa 2000 + sp3 i wszytkie gierki mi chodza jakei mam - starcraft, diablo II, Project IGI, delta force 3 quake 2, quake3, Counter Strike, nawet te smeiszne skoki DSJ :D Zainstaluj tak jak ini radza xp albo 2000 via hyperion hehehe no ofence RS ale popatrz w jego siga i zastanów sie czy na bank mu sie przydadzą sterowniki do Via :D już mu wszytko smiga po reinstalce sysu to dobrze a dma miał odpalone sam mu mówiłem i mówił że na 100 % ma włączone ale już jest ok ;-) pozdro MaKaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no wszystko ok sam bym sobie np xp walnoł i tak bedzie tylko na nt nie lazi mi polowa gier a fajnie po sieci z kolesiami w starcrafta pograc no nie robilem inst od nowa bo wd'ka sobie kupiłem i zawsze mam 2 systemy Kto Cie tak okłamał :D z tymi grami :wink: Mam windowsa 2000 + sp3 i wszytkie gierki mi chodza jakei mam - starcraft, diablo II, Project IGI, delta force 3 quake 2, quake3, Counter Strike, nawet te smeiszne skoki DSJ :D Zainstaluj tak jak ini radza xp albo 2000 via hyperion hehehe no ofence RS ale popatrz w jego siga i zastanów sie czy na bank mu sie przydadzą sterowniki do Via :D już mu wszytko smiga po reinstalce sysu to dobrze a dma miał odpalone sam mu mówiłem i mówił że na 100 % ma włączone ale już jest ok ;-) pozdro MaKaR hah, moje glupie niedopatrzenie :D zaduzo złotego napoju i nieprzespanych nocy ]:-> :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 z zasady win Me jest do dup.y, podobnie jak 98 SE (Me gorszy :) ) tylko 98 lub xp/2000/2003. a co z moim pytaniem : gry lepiej śmigają na XP czy 2K czy nie widać większej różnicy ? bo mam tylko 6500 3DM'01 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 z zasady win Me jest do <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.y, podobnie jak 98 SE (Me gorszy :) ) tylko 98 lub xp/2000/2003. a co z moim pytaniem : gry lepiej śmigają na XP czy 2K czy nie widać większej różnicy ? bo mam tylko 6500 3DM'01 ... Na Win XP jest minimalnie lepiej - ale różnica jest tak mała, że często mozna ją uznać za granicę błedu - a i niektóre gry chodza szybciej na win2k - np. u mnie Quake 3 chodzi najszybciej na win2k (a porównywałem do Win 98, ME, XP) - heh zawsze pop reinstalu testuje kompa na Quake 3. Aha - co do Win ME, to są to najgorsze windowsy z jakimi miałem nieprzyjemność pracować - z tą różnicą, że miałem zaintalowane na kopy programów do optymalizacji tych windowsów. XP też są strasznie niedopracowane - może SP2 to załatwi. Win 2000 Professional są najlepsze - przynajmniej dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Hmm tylko XP + sp1 do tej płytki sam mam taką i zapie.. aż miło. Z pamięcią krucho bo też mam 256 a ceny drogie jak choleraNie ma jak obsługa sterów do dysków z XP. Na dwóch dyskach ATA100 na moim konfigu wyciagam transfer rzedu 30-40 MB/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 e tam. ja mam win 2K pro i chodzi dobrze, mam do niego zaufanie na pewno większe niż do XPerimentala ;) Varrol --> thx za info, teraz wiem że 2K to najlepszy wybór systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Na Win2k można odpalić jeszcze gierki pod Dos'a(nie wiem czy wszystkie, ale... ;)), więc nie wiem o co chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mi część gierek na WIn 2K Pro nie chciała chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...