Skocz do zawartości
Storm211

NOWY KOMP SIE SYPIE!

Rekomendowane odpowiedzi

No moze przesada ale nie wiem co sie dzieje, sprzet tak jak w opisie i fajnie tylko chodzi jakaby chciał, a nie mógl. Właczam go to juz od poczatku win ME laduje sie długo a np włacze Clona i zrzucam se jakis obraz to juz masakra tnie sie wszystko inne pokazuje mi AIDA ze proc na 100% pracuje. POMOCY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wszystko ok sam bym sobie np xp walnoł i tak bedzie tylko na nt nie lazi mi polowa gier a fajnie po sieci z kolesiami w starcrafta pograc no nie robilem inst od nowa bo wd'ka sobie kupiłem i zawsze mam 2 systemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wszystko ok sam bym sobie np xp walnoł i tak bedzie tylko na nt nie lazi mi polowa gier a fajnie po sieci z kolesiami w starcrafta pograc no nie robilem inst od nowa bo wd'ka sobie kupiłem i zawsze mam 2 systemy

99% gier wydanych w ostatnich 5-6 latach dziala bezroblemowo pod 2000/XP, a juz Starcraft dziala napewno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na 2k działa wszystko. może i jest troszkę wolniej niż n aXP (nie wiem, miałem XP tylko 15 minut i wywaliłem to dziadostwo bo pierwsze co zrobił to się zawiesił :lol: ).

przy okazji : na xp jest szybciej nina 2K z SP3 ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto Cie tak okłamał :D z tymi grami :wink:

Mam windowsa 2000 + sp3 i wszytkie gierki mi chodza jakei mam - starcraft, diablo II, Project IGI, delta force 3 quake 2, quake3, Counter Strike, nawet te smeiszne skoki DSJ :D

Zainstaluj tak jak ini radza xp albo 2000 via hyperion, servicepacka, sterowniki do grafy i reszty i bedzie smigac ( zdaje mi sie ze w tych windowsach Dma jest domyslnie wlaczone)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam windowsa 2000 + sp3 i wszytkie gierki mi chodza jakei mam - starcraft, diablo II, Project IGI, delta force 3 quake 2, quake3, Counter Strike, nawet te smeiszne skoki DSJ :D

Zainstaluj tak jak ini radza xp albo 2000 via hyperion

hehehe no ofence RS ale popatrz w jego siga i zastanów sie czy na bank mu sie przydadzą sterowniki do Via :D już mu wszytko smiga po reinstalce sysu to dobrze a dma miał odpalone sam mu mówiłem i mówił że na 100 % ma włączone ale już jest ok ;-)

pozdro MaKaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj tak jak ini radza xp albo 2000 via hyperion

hehehe no ofence RS ale popatrz w jego siga i zastanów sie czy na bank mu sie przydadzą sterowniki do Via :D już mu wszytko smiga po reinstalce sysu to dobrze a dma miał odpalone sam mu mówiłem i mówił że na 100 % ma włączone ale już jest ok ;-)

pozdro MaKaR

hah, moje glupie niedopatrzenie :D zaduzo złotego napoju i nieprzespanych nocy ]:-> :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z zasady win Me jest do <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.y, podobnie jak 98 SE (Me gorszy :) )

tylko 98 lub xp/2000/2003.

a co z moim pytaniem : gry lepiej śmigają na XP czy 2K czy nie widać większej różnicy ? bo mam tylko 6500 3DM'01 ...

Na Win XP jest minimalnie lepiej - ale różnica jest tak mała, że często mozna ją uznać za granicę błedu - a i niektóre gry chodza szybciej na win2k - np. u mnie Quake 3 chodzi najszybciej na win2k (a porównywałem do Win 98, ME, XP) - heh zawsze pop reinstalu testuje kompa na Quake 3.

Aha - co do Win ME, to są to najgorsze windowsy z jakimi miałem nieprzyjemność pracować - z tą różnicą, że miałem zaintalowane na kopy programów do optymalizacji tych windowsów. XP też są strasznie niedopracowane - może SP2 to załatwi.

Win 2000 Professional są najlepsze - przynajmniej dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm tylko XP + sp1 do tej płytki sam mam taką i zapie.. aż miło. Z pamięcią krucho bo też mam 256 a ceny drogie jak cholera

Nie ma jak obsługa sterów do dysków z XP. Na dwóch dyskach ATA100 na moim konfigu wyciagam transfer rzedu 30-40 MB/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...