denysty Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, chciałbym zapytać jaką kupić kartę graficzną aby uciągnęła najnowsze tytuły. Budżet to 600-700zł.Na myśli mam używane karty graficzne aczkolwiek jeżeli są jakieś dobre nowe to też proszę o propozycję.parametry komputerai5 2500asrock b75 pro 32x4gb RAMnvidia gt 640 Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez denysty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 W granicach 700-800 powinny chodzić GTX970. Niedawno nówki były za ok 1000 zł. Te widoczne na allegro stoją ok. 900 zł ale nikt ich nie chce ;) Na taką poniżej 800 zł trzeba pewnie zapolować. To właśnie byłaby najlepsza propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 czyli najlepiej zapolować na gtxa 970 niż bawić się w np te radeony HD7970 bez gwarancji tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zdecydowanie, moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dobra, to będę starał się coś wypatrzeć. Dzięki wielkie :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 http://olx.pl/oferta/asus-geforce-gtx970-256bit-directcu-ii-strix-oc-CID99-IDgQQpB.htmlUżytkownik posiada już nową grafikę, zapewne ta mu leży ;) ja bym mocno negocjował cenę; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 W dniu 26.08.2016 o 22:14, serwal4 napisał(a): http://olx.pl/oferta/asus-geforce-gtx970-256bit-directcu-ii-strix-oc-CID99-IDgQQpB.html Użytkownik posiada już nową grafikę, zapewne ta mu leży ;) ja bym mocno negocjował cenę; właśnie taką znalazłem i jeżeli się uda to coś wynegocjuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 tylko Panowie :/ mam jeden problem.... Ten gtx ma długoś 28cm... a w mojej obudowie mam jedynie 23cm miejsca na długość karty graficznej :/ trzeba kupić nową obudowę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Inna obudowa ewentualnie wycinanie koszyka na napędy - który zapewne blokuje miejsce na kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 A łatwo jest taki koszyk wyciąć? a jeżeli inna obudowa to jaką najtańszą polecacie? w przypadku obudowy zależy mi na jak największej oszczędności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvast87 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja w zalmanie z12 kombinerkami wyrwałem ten koszyk gdy mi sie gtx 960 gaming g1 nie mieścił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) i nic nie zmieni stabilności Obudowy ani nic? bo ta obudowa to do najlepszych nie należy nawet jej modelu nie znnam ;-; Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez denysty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvast87 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Sam musisz to ocenić ale powinno być wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Głównego szkieletu obudowy nie naruszasz... kwestia tylko wyjęcia wszytkiego z wewnętrza i solidnego odkurzenia potem z ewentualnych opiłków i innego badziewia; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Akurat poukładam kable :) I dziękuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider22 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zwiększ budżet i kupuj GTX970 to najbardziej opłacalna karta w tym momencie i najbardziej dopracowana czytając o problemach ludzi z serią 10$$ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 W dniu 28.08.2016 o 06:10, Spider22 napisał(a): Zwiększ budżet i kupuj GTX970 to najbardziej opłacalna karta w tym momencie i najbardziej dopracowana czytając o problemach ludzi z serią 10$$ :D Tak też będę starał się zrobić :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denysty Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 jeszcze jedno pytanko :) Czy i5 2500 wraz z gtxem 970 uciągnie najnowsze tytuły na ustawieniach wysokich/ultra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...