Crescendo1 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Bawiłem się w RadeonMod myśląc że zmiany można łatwo przywrócić poprzed Restore Default albo choćby reinstalacje sterownika. No i musiałem jakąś opcje źle ustawić bo nie mogłem uruchomić Wiedźmina (ekran migotał) więc przywróciłem ustawienia domyślne w RadeonMod ale nie pomogło. To usunąłem program a sterownik zainstalowałem od nowa. Teraz po uruchomieniu gry na monitorze pokazuje się "brak sygnału" (jest podłączony przez hdmi). Co dziwne sterowniki po reinstalacji zachowują ustawienia (najpierw je odinstalowałem i dopiero potem instalowałem na czysto, po każdej czynności robiąc restart). A gdy w sterownikach przywracam ustawienia fabryczne dzieje się to samo co po uruchomieniu gry czyli monitor traci sygnał. Po zresetowaniu komputera monitor znowu działa ale ustawienia pozostają niezmienione Z grą, monitorem czy systemem wszystko jest w porządku bo gra normalnie się uruchamia gdy sterowniki są odinstalowane Nie wiem, może powinienem usunąć jakieś wpisy w rejestrze albo foldery które pozostają po usunięciu sterowników Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 DDU 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wielkie dzięki :) Można zamknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...