MG555 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam, Mam problem. Czy istnieje taka możliwość, żeby procesor i5 3570K pracował jako dwurdzeniowy?? CPU-Z właśnie tak mi to przedstawia. Procesor pracuje na płycie głównej MSI Z77A-GD55. Wpierw miałem założony inny procesor do tej płyty - Intel G 860, ale później zmieniłem na i5. Czy jest coś, gdzieś, źle ustawione, a może inna przyczyna tego stanu rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wez zresetuj bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MG555 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wez zresetuj bios Dzięki za radę! A jak to mam zrobić?? Nie znam się za bardzo na tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Np przez load default setup i f10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Resetowanie biosu sobie raczej podaruj. Uruchom msconfig pod Windows, karta Rozruch, przycisk Opcje Zaawansowane, okienko Liczba procesorów odznaczyć albo ewentualnie wpisać tam 4. Ale najlepiej odznaczyć. Drobne różnice mogą być w nazwach, zależnie od wersji Windows jaką masz. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...