Tomas Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Mam plyte jak w temacie, na niej Athlona XP1700+. Programy podajace info o sprzecie (np. WCPUID) twierdza, ze instrukcje SSE nie sa obslugiwane (SSE not supported). BIOS jest najnowszy (z 29 pazdziernika 2002). Jak uaktywnic to rozszerzenie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Coś masz skopane bo ja też mam najnowszy bios i na Duronie SSE jest wykrywane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulver Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 no najnowszy bios od ecs (chociaz ja im cos kurde nie ufam:P) albo cheepobios - u mnie chula sse na najnowszym .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 A jak wygląda sprawa w benchmarkach (odnośnie proca) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 WCPUID coś chrzani bo podaje że nie ma SSE natomiast Sandra podaje prawidłowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...