pawel902 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Chodzi o ten rozdzielacz: http://allegro.pl/splitter-dvi-to-dvi-i-dvi-rozdzielacz-dvi-2x-dvi-i5059820235.html Mam tylko jedno wyjście DVI w karcie i chcę móc podłączyć dwa monitory tym portem. Chcę wspomóc się w/w urządzeniem, ale czy i jakie będę miał możliwości sterowania? Czy będzie możliwe przerzucanie aplikacji, obsługa przyciągania okien do krawędzi, możliwość decydowania czy rozszerzyć, czy powielić itd.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Z tego co widzę na zdjęciu to raczej służy do tego aby do tego samego monitora podłączyć dwa różne komputery, po czym nie używać ich jednocześnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 adashi - właśnie jest na odwrót - przyjrzyj się złączom. Do autora - za pomocą takiego adaptera nie uzyskasz nic więcej, jak tylko zdublowanie obrazu na obu monitorach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jak wyżej . To tylko prosty rozdzielacz / duplikator , na każdym z podpiętych monitorów będziesz miał ten sam obraz i tą samą rozdziałkę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel902 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Ok., dzięki. Czy istnieje jakaś inna metoda na działanie monitorów na zasadzie jaką opisałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 karta graficzna z dwoma wyjściami obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Matrox TripleHead2Go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Czy karta to opisywany w temacie dot. zakupu monitorów HD7950? Zawsze możesz wykorzystać HDMI czy DP, wystarczą odpowiednie przejściówki/kable. :) @Tapatalk Edytowane 1 Września 2016 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...