yeti1992 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Witam. Dzis odebrałem nowego laptopa. Wszystko ok, skonfigurowałem system, zainstalowałem sterowniki dzwięku, grafiki i chipsetu, wcisnąłen na dysk darmowego avasta i wsio. Problem zaczął się w momencie proby pobrania aktualizacji z windows update (Windows 8.1). Wyszukiwanie aktualizacji trwa już ponad 6 godzin. Porady typu " Zatrzymaj usługę WinUpdate i usun folder SoftwareDistribution itp nie działają. Nie mam już pomysłu i coraz bardziej korci mnie żeby zainstalować piracki system. Jesli ktokolwiek wie co można na to poradzić niech napisze. Będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Spokojnie, jeszcze za wcześnie na panikę. Zaczekaj z dzień, dwa. Poważnie mowię. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Propo problemów z aktualizacją. Znowu mi nie działa pobieranie aktualizacji z innych komputerów w sieci lokalnej w Windows 10, pomimo takich ustawień: ... co tam jeszcze trzeba ustawić? Jeden komp ma już pobraną i zainstalowaną np. najnowszą łatkę, a inne komputery z niego nie pobierają (sądząc po prędkości pobierania). Wszystkie PC tak samo ustawione. Sieć wewn. 1 gigabit/s, więc powinno zap.... Edytowane 1 Września 2016 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...