Mario2k Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Czy ktos posiada jakas wiedze na temat systemu bannowania graczy FairFight ?? Dzis gralem na jednym z serverow i w ciagu jednej rozgrywki +/- 20-25 bannow :) czy ci delikwenci sa pernamentnie zbanowani z BF1 czy tylko czasowo i na danym serverze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Czy ktos posiada jakas wiedze na temat systemu bannowania graczy FairFight ?? Dzis gralem na jednym z serverow i w ciagu jednej rozgrywki +/- 20-25 bannow :) czy ci delikwenci sa pernamentnie zbanowani z BF1 czy tylko czasowo i na danym serverze. Również to zauważyłem - Chyba tylko na danym serwerze, banów na konto byśmy raczej nie widzieli ;) Ale sypią nimi na serwach jak z rękawa ;D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argawen Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Fairfight banuje na wszystkie serwery, na których jest. Raczej permanentnie. https://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2955064766899036448/ Edytowane 5 Listopada 2016 przez argawen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 AAA... I jest to chyba pierwsza gra która... w pełni przejmuje kontrolę nad moją klawiaturą - Zmiany kolorów przycisków zależnie od tego co aktualnie robimy (np. w samolocie WS podświetlone na mocny czerwony, reszta przycisków funkcyjnych podczas sterowania żółta, reszta delikatnie zielonkawa), po śmierci cała czerwona etc. Bajer :D Klawiatura - Logitech G910. Nie tylko ta. Mafia 3 robi to samo z moim G502. Jak cię ścigają to mruga na czerwono niebiesko, jak jesteś na terenie wroga chyba na pomarańczowo. Ja wyłączyłem sterowanie kolorami bo mnie drażniło. G600 o dziwo nie reaguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 No to fajnie z tymi banami , jak przesieja troche idiotow bedzie sie lepiej gralo. Czy zdazylo sie komus z was ze przycisk ''R'' reload w BF1 dziala wam jakby z lekkim opoznieniem ?? klawiatura G110 Ligitecha , az specjalnie pogralem wczoraj troche w BF4 i tam sie to nei zdaza 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trifek Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam serdecznie. Zakupiłem grę Battlefield 1. Niestety nie mogę z niej korzystać ponieważ gra co parę sekund się zacina. Mój komputer: - Windows 10 (aktualny), - najnowsze sterowniki nVidia, - Intel i7-6700K 4.00GHz, - Samsung 512GB 2,5' SATA SSD Seria 850 Pro, - 16GB DDR 4, - GeForce GTX 1070 Problem z płynnością występuje zarówno w trybie single jak i multiplayer. Testowałem wszystkie warianty ustawień, począwszy od minilanych po maksymalne - na każdym mam ten sam problem. Gry innych producentów takie jak nowy Doom, Mafia 3, GTA 5, Battlefront, Division chodzą na najwyższych ustawieniach - bez żadnych problemów. Wie ktoś może jak naprawić ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam serdecznie. Zakupiłem grę Battlefield 1. Niestety nie mogę z niej korzystać ponieważ gra co parę sekund się zacina. Mój komputer: - Windows 10 (aktualny), - najnowsze sterowniki nVidia, - Intel i7-6700K 4.00GHz, - Samsung 512GB 2,5' SATA SSD Seria 850 Pro, - 16GB DDR 4, - GeForce GTX 1070 Problem z płynnością występuje zarówno w trybie single jak i multiplayer. Testowałem wszystkie warianty ustawień, począwszy od minilanych po maksymalne - na każdym mam ten sam problem. Gry innych producentów takie jak nowy Doom, Mafia 3, GTA 5, Battlefront, Division chodzą na najwyższych ustawieniach - bez żadnych problemów. Wie ktoś może jak naprawić ten problem? W wątku o 1070 i 1080 ktoś o tym napisał chyba, przejrzyj go. Dotyczyło BF4 ale w BF1 ponoć też jest ten problem. Dlatego zresztą chcę kupić 1080... :/ Co do klawiatury - Imo fajna sprawa, ale szkoda że nie mogę sobie zmienić przypisanych kolorków. Co do problemu z Reload - Nie zdarzyło mi się - pewnie jakiś bug masz, chociaż z drugiej strony po restarcie powinno być już normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trifek Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Czyli "ten typ tak ma"?:/ Znasz może jakieś rozwiązanie tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 czy ta gra pojdzie na directX9 ? albo chociaz dx10? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Trifek Moze masz jakiegos babola w systemie , ostatnio modny jest botnet kopiacy Zcash na cpu i kartach NVidi na bank masz dobry sprzet zeby osiagnac 90fps plynnie jak miod w 1080p 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2016 Trifek Moze masz jakiegos babola w systemie , ostatnio modny jest botnet kopiacy Zcash na cpu i kartach NVidi na bank masz dobry sprzet zeby osiagnac 90fps plynnie jak miod w 1080p Sprawdz wszystkie procesy. Sprawdz co laczy sie z netem. Dokladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Czyli "ten typ tak ma"?:/ Znasz może jakieś rozwiązanie tego? Nie pamiętam dokładnie, ale chyba obniżenie taktowania załatwiało problem... Ja sam mam za duże problemy z moim 770 i się męczę, a "lekarstwa" na to ni ma jak na razie. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trifek Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 ale też masz tylko problem w tej 1 grze, tak? U mnie wszystko chodzi jak słoto, tylko właśnie ten Battlefield się wykłada :/ kurczę, tyle kasy za kartę graficzną i taka niedopracowana?:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Niedopracowany sprzet to masz pomiedzy monitorem a oparciem fotela na 99% 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 ale też masz tylko problem w tej 1 grze, tak? U mnie wszystko chodzi jak słoto, tylko właśnie ten Battlefield się wykłada :/ kurczę, tyle kasy za kartę graficzną i taka niedopracowana?:/ Tak, tylko z tą jedną, jak niemal wszyscy użytkownicy GTX770 Niedopracowany sprzet to masz pomiedzy monitorem a oparciem fotela na 99% A co Ty taki niemiły? Ja rozumiem że mógłby poszukać rozwiązania, ale nie trzeba być od razu niemiłym... :P Dałem mu wskazówkę, niech szuka. Problem jest znany i paru użytkowników napotkało ten problem z tą grą jak i z BF4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie no bez <span style='color: red;'>[ciach!]</span>...ni koles ma dobry sprzecik do BF1 mozna by powiedziec ze wedle specyfikacji i tak ibabol to na 99% problem ze cos zostalo s<span style='color: red;'>[ciach!]</span>lone w configu a nie w grze . Ale jak sie lubicie calowac po dupach to prosze bardzo , jeszscze wam tencze zapodam bedzie zajebiscie. wracajac do tematu gry cos sie wydarzylo bo od soboty rano na okolo 15 wejsc do gry przypisalo mnei zawsze do slabszej druzyny K/D ratio mi spadlo z 20% :/ kuzwa .Mam taka czutke ze znacznie trudniej kogos ubic od pewnego czasu. Moze jakies niewykrywalne cheaty ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Nie no bez [ciach!]...ni koles ma dobry sprzecik do BF1 mozna by powiedziec ze wedle specyfikacji i tak ibabol to na 99% problem ze cos zostalo s[ciach!]lone w configu a nie w grze . Ale jak sie lubicie calowac po dupach to prosze bardzo , jeszscze wam tencze zapodam bedzie zajebiscie. wracajac do tematu gry cos sie wydarzylo bo od soboty rano na okolo 15 wejsc do gry przypisalo mnei zawsze do slabszej druzyny K/D ratio mi spadlo z 20% :/ kuzwa .Mam taka czutke ze znacznie trudniej kogos ubic od pewnego czasu. Moze jakies niewykrywalne cheaty ? 1. Nie twierdzę że nie, ale można milej niż twierdzić że debil po drugiej stronie monitora od razu, a że parę osób ma te dziwne "lagi" - nawet w singlu, i ta gra (te gry, bo z BF4) mają jakieś problemy z nVidią ostatnio to raczej w tym siedzi problem. U mnie w BF4 też się grać nie da praktycznie xD 2. - Im jesteś lepszy tym jesteś przypisywany do gorszej drużyny - normalne. Masz carrować n00bków wedle zamysłu serwerów - zobacz że jesteś przypisywany na bazie "zaawansowania" do danej drużyny. ;) ;) Edytowane 8 Listopada 2016 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) ROZWIĄZAŁEM PROBLEM!!!!!!!1111oneoneone(Tu był link...)Nie, jednak nie działa :/ Edytowane 10 Listopada 2016 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider22 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Gra zacina się na 1-5 sekund porażka karta to RX470 nie wiem co to powoduje próbowałem wszystkiego. edit: Wyłączenie MSI Afterburnera razem z Riva Tuner Statistic i przywrócenie fabrycznych zegarów na grafice wyeliminowało problem. edit2: Niestety efekt placebo nic to nie pomogło gra tnie na każdych ustawieniach i spadki to 20-15 FPS kolejny koszmarek optymalizacyjny PC <span style='color: red;'>[ciach!]</span>o 1 sortu oddałbym grę ale już nie można oddawać ani sprzedać PC-towego <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a. Edytowane 14 Listopada 2016 przez Spider22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Też mam freezy ekranu co jakiś czas. GTX 970, a ustawiłem wszystko na średnie. Trochę żal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2016 U kumpla tekie freeze wystepowaly na GTX 1080. Przeskoczyl na DX12 i wszystko smiga. Ja na swoim staruszku latam bez problemu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Panowie,spotkał się już ktoś w BF1 z problemem " Ten kod został już zrealizowany".Kupiłem grę pudełkową,orginalnie zapakowana,folia itc. I przy wpisywaniu kod-u wyskakuje ten napis.Napisałem do suportu już z 20 wiadomości z dołączonymi plikami faktury zakupu itd. i zero odzewu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Panowie,spotkał się już ktoś w BF1 z problemem " Ten kod został już zrealizowany".Kupiłem grę pudełkową,orginalnie zapakowana,folia itc. I przy wpisywaniu kod-u wyskakuje ten napis.Napisałem do suportu już z 20 wiadomości z dołączonymi plikami faktury zakupu itd. i zero odzewu A gra gdzie zakupiona? Zwykle support odsyła do sklepu w takich przypadkach i sami niech sobie reklamują u dystrybutora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trifek Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 U kumpla tekie freeze wystepowaly na GTX 1080. Przeskoczyl na DX12 i wszystko smiga. Ja na swoim staruszku latam bez problemu ;] mi na i7 6700k, 16GB DDR4, GF 1070 tnie :( co parę sekund mam "zwis" :/ Mam oryginalną grę, najnowsze sterowniki... Ma ktoś może pomysł co może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 A gra gdzie zakupiona? Zwykle support odsyła do sklepu w takich przypadkach i sami niech sobie reklamują u dystrybutora. Niby że jak??,teraz mam tłumaczyć i przekonywać sklep o całej sytuacji??? No nic poczekam ,może suport odpowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 Niby że jak??,teraz mam tłumaczyć i przekonywać sklep o całej sytuacji??? No nic poczekam ,może suport odpowie A gdzie był dokonany zakup? To jest istotne, dlatego też pytam. Jak czekasz to niewiele zdziałasz, a towar reklamuje się w sklepie, nie w supporcie który stwierdzi że próbujesz kod wyciągnąć ;) Jak w jakimś markecie czy gdzieś to pewnie "pracownik" sobie pożyczył i gotowe. Sam miałem takie przypadki stąd wiem co robić. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 A gdzie był dokonany zakup? To jest istotne, dlatego też pytam. Jak czekasz to niewiele zdziałasz, a towar reklamuje się w sklepie, nie w supporcie który stwierdzi że próbujesz kod wyciągnąć ;) Jak w jakimś markecie czy gdzieś to pewnie "pracownik" sobie pożyczył i gotowe. Sam miałem takie przypadki stąd wiem co robić. ;) Gra była zakupiona w OTTO.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Gra była zakupiona w OTTO.de No to za granicą będzie jeszcze łatwiej, w PL robią zwykle większe problemy. Tak czy inaczej - do sprzedawcy z problemem, to on odpowiada za towar, nie wydawca gry. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 No to za granicą będzie jeszcze łatwiej, w PL robią zwykle większe problemy. Tak czy inaczej - do sprzedawcy z problemem, to on odpowiada za towar, nie wydawca gry. ;) Miałeś w 100% racje.Dzsiaj oddzwonili z Suporty EA i powiedzieli,że gra była aktywowana 2 miesiące temu :zonk: I oni nic nie mogą zrobić,mam tylko jedno wyjście użerać się z serwisem sklepu w którym zakupiłem gre.Dzisiaj do nich zadzwoniłem ale oni też za bardzo nie są pomocni.Powiedzeli, że muszą zobaczyć jak to wygląda i oddzwonią Czuję , że szykują się kłopoty i odsyłanie od jednych do drugich ehhh.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie ma odsyłania do wydawcy/supportu jeżeli stoisz twardo przy swoim. Ciesz się że to "za granicą". W PL by Ci powiedzieli że próbujesz wyłudzić kod i tyle. ;) Jeżeli dzwoniłeś to poproś o maila z taką informacją - przedstawiasz ją w sklepie razem z dowodem zakupu swojej kopii gry i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...