Tomix96 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Witajcie. Z góry Przepraszam jeśli napisałem ten temat w złym miejscu. Posiadam monitor Samsung S24C300 i chciałbym go zawiesić na ścianę. Podstawowe pytanie brzmi: Czy jest taka możliwość? Jeśli tak to jak tego dokonać? Z góry Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. :) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Zobacz czy z tylu ma otworki montazowe vesa (otwory tworza ksztalt prostokata). Jesli tak to kup odpowiedni zestaw montazowy i jazda. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Monitor z tyłu wygląda tak jak na zdjęciu na dole. Czuć pod palcem, że pod naklejką są jakieś wgłębienia jednak nie chciałem tego psuć. :D Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Nie obędzie się bez adaptera. A wydawanie 3/5 wartości monitora na to aby go sobie jakoś powiesić nie skomentuję. Edytowane 2 Września 2016 przez Orgiusz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Dzięki wielkie za odpowiedź. :) Mógłbym podać jakieś namiary na taki adapter? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Google -> Symbol monitora + VESA, pierwszy link z Amazona... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Google -> Symbol monitora + VESA, pierwszy link z Amazona...Dzięki Wielkie. Biorąc pod uwagę koszty to chyba faktycznie odpuszczę. :) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...