pavełek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Co o niej sądzicie ?? kosztuje 135 zł :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Taki sredniak, lepszy od Codeshit, gorszy od Chieftec. Twojego kompa pociagnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 A czy będzie lepszy od NuntKeya którego mam obecnie ?? bo dopłata wynosi 8 zl 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja kupilem ostatnio zasilke z allegro Q-TEC 550W DUAL FAN GOLD za 199 zl i dostalem w prezencie cooper shima. Zasilka jest cicha i trzyma napiecia tak : Voltage Sensor(s) CPU Voltage : 1.78V Aux Voltage : 1.58V +3.3V Voltage : 2.53V +5V Voltage : 4.92V +12V Voltage : 12.40V -12V Voltage : -12.12V -5V Voltage : -5.10V Standby Voltage : 5.02V Battery Voltage : 2.94V Zastanow sie nad czyms takim bo wydatek wiekszy ale masz swoja mala elektrownie ktora starczy ci na bardzo dlugo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja kupilem ostatnio zasilke z allegro Q-TEC 550W DUAL FAN GOLD .... czyms takim bo wydatek wiekszy ale masz swoja mala elektrownie ktora starczy ci na bardzo dlugo :) jasne - zwlaszcza ze ten Q-tec 550W ma REALNIE (nie chwilowo PEAK) tez max kolo 360W :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Zasiłka jest OK i na pewno lepiej trzyma napięcia niż ten cały Q-TEC 550W :lol: np.: +3.3V Voltage : 2.53V :D 8O i to jest to trzymanie napięć :?: :?: :?: Co do ciszy, regulacja obrotów działa OK i wentyl jest naprawdę cichy. Za tą kasę (135 PLN) POLECAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 No to bedzie Modecom :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Zasiłka jest OK i na pewno lepiej trzyma napięcia niż ten cały Q-TEC 550W :lol: np.: +3.3V Voltage : 2.53V :D 8O i to jest to trzymanie napięć :?: :?: :?:(...)Ale on ma 8RDA+ więc zamiast 3.3V podaje mu napięcie na pamiątkach :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Co o niej sądzicie ?? kosztuje 135 zł :?: A gdzie zamierzasz kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hmmm... a ja chyba zamiast tego modecome'a wzialbym foxconn deera 400W jakos bardziej mnie przekonuje a o modecomie mozesz sobie np.: tu poczytac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hmmm... a ja chyba zamiast tego modecome'a wzialbym foxconn deera 400W jakos bardziej mnie przekonuje a o modecomie mozesz sobie np.: tu poczytac dokladnie ,deer400W to bardzo dobry zasilaczyk jak nie najlepszy w klasie zasilaczy do 150zl,mialem to wiem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jestem posiadaczem tytułowej zasiłki od paru dni i poważnie zastanawia mnie "syk" jaki wydaje sprzęt w trakcie, gdy dostaje większe obciążenie. Na przykład gdy zaczynam kopiować pliki, przewijać .pdf scrollem lub po prostu jadę z 3dmarkiem. Jest to taki cichutki, metaliczny świst wydobywając się ze środka. Czy to coś nienormalnego? Czytałem posty o syczącym Chieftecu i trochę mi to przypomina, to co jest u mnie. Czy reklamować czy nie przejmować się? BIOS i program monitorujący pokazują duże wahania napięć, więc może to syczenie ma jakieś konsekwencje dla poprawnej pracy zasilacza ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...