boltzmaniak Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Oł haj. Naj sam przód, to co mam: CPU - i5 4590 Płyta główna - Gigabyte GA-B85M - D3H RAM - Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz Zasilacz - Antec VFP 550W Karta graf. - Sapphire Radeon 7850 2GB Sys.op. - W 10 64-bit Ponieważ się nie znam to proszę o radę, bo nie wiem czy nie przepłacę. Interesuje mnie granie w "boskich" 60 fps i rozdzielczości 1920x1080 (więcej mój monitor nie obsłuży Monitor BenQ BL2410PT). Nie bardzo chce mi się macać guziczki i przestawiać suwaczki z opcjami graficznymi, zatem ustawienia High - Max byłyby mile widziane (wzrokowcem jestem :P ). Na ile zdążyłem się zorientować (dobrze/źle), to moją zachciankę, bez większych kompromisów spełni gtx 1070. Mówicie/piszecie, że jakieś tam procesory mogą być wąskim gardłem. Stąd też moje pytanie: czy w parze z moim procesorem ten GTX 1070 nie będzie jakąś większą pomyłką? Na chwilę obecną gram w PlanetSide 2, ze zmiennym szczęściem w Battlefronta, próbuję w The Vanishing of Ethan Carter (ale chudo to wygląda na tej mojej karcie). Chciałbym popróbować w przyszłości w Wiedźminy, Battlefield 1, Doom. Strategie mnie jakoś nie kręcą. "Thanks from the mountian za pomoc" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Bedzie gicio jak grasz w 60 klatkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boltzmaniak Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Dziękuję, krótko i na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...