Chmielu94 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Witam , tak jak w tytule tematu mam kartę gtx 960M i kartę zintegrowaną intela 530 . Moje pytanie brzmi jak mogę zmienić aby gtx był domyślny dla gier ? Mój Laptop : asus rog gl552v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3n90m Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Nie aktywuje Ci się GTX960M w grach domyślnie? Kolega posiada jakiegoś lepszego lenovo i działa domyślnie w aplikacjach 3D załączanie się tego maxwella. Sprawdź w panelu nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamerDream Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Sprawdź też w biosie czy nie masz jakiejś opcji związanej z zintegrowaną kartą graficzną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...