lodzkibyczek Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Witajcie, kilka dni temu sformatowałem dysk C, gdyż z godziny na godzinę się zapełniał i zostało już tylko kilka MB. Miałem wtedy Windows 10 po zaktualizowaniu z Windowsa 7.Mam płytkę Windows 7 więc zainstalowałem go na sformatowanym dysku C (dysku D nie ruszałem), zainstalowałem wszystkie sterowniki i tu zaczął się koszmar. Nie mogę uruchomić większości programów m.in. Lightroom, AutoPano Giga, czy Catchem (bot do łapania pokemonów w Pokemon Go). NIGDY wcześniej nie miałem takiego problemu. Od kilku dni próbuje go rozwiązać i nic. Formatowałem jeszcze 3 razy dysk C i nie pomogło więc format odpada. Często przy próbie uruchomienia programu wyskakuje : "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem", albo iny podobny komunikat z innym brakującym dll. Bardzo proszę o pomoc Z góry dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Wszystkie łatki systemowe oczywiście ściągnięte...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodzkibyczek Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Zaintalowałem C++ 2013. C++ 2015 nie chce się zainstalować, wyskakuje jakiś problem. Dll ściągnąłem, wpakowałem do folderu windows, wpakowałem jeszce do folderu System32 i nic. System mam aktualny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodzkibyczek Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Teraz mam kolejny problem, wyskakuje takie coś: Mówi że nie jest włączona ta usługa, jak próbuję ją włączyć to się nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Że zajeżdził ten system instalujac bez ładu i składu https://www.dropbox.com/s/yplq6b92dlb1jga/aio210.zip?dl=0 Na czystym zarzuć tym .Powinno być gicio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodzkibyczek Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 O jezu działa!!!!! Dziękuję za pomoc :). Jesteście mega. Męczyłem się z tym kilka dni. Myślałem że będę musiał nowy komp kupić. Jeszce raz, dziękuję wszystkim za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...