robert9sd Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Witam, mój komputer to Lenovo Y700 15. Korzystam z Windows 10 jednak aplikacje oraz gry są źle wyświetlane. Część gier działa prawidłowo, jednak nie wszystkie. Podobnie jest z oknami aplikacji. Okna i gry są przesunięte i nie mogę ich ustawić w odpowiedni sposób. Okno aplikacji mogę przesuwać w lewą stronę, prawą, w dół, jednak wszelkie próby przesunięcia okna do góry kończą się fiaskiem i okno wraca na poprzednie miejsce (okna nie da się przesunąć do góry poza pulpit.) Widać również ze okno aplikacji jest obcięte na dole i nie jest ona wyświetlana w całości. Mam również pewien problem z przeglądarką GOOGLE CHROME, ponieważ kiedy przesuwam kursor po np. tekście ekran delikatnie pulsuje. Sterowniki grafiki oraz systemu są aktualne. Co może być przyczyną tych problemów? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Sprawdzales czy na zewnetrznym monitorze jest to samo? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...