rdk44 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Mam pytanie odnośnie kamerki sportowej. Chce ojcu na urodziny zakupić jedna z proponowanych tylko nie wiem, która wybrać. Mój budzet do maksymalnie 350 zl czyli niewielki jeśli chodzi o te urządzenia. Dylemat jest między manta336pro a manta mm357. http://www.mediaexpert.pl/produkty-porownanie.html?p=560631|538363|674248 - tu ich porównanie. Różnica w cenie 100 zł. Oczywiście jestem również otwarty na propozycje innych kamerek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Kup mu xiaomi yi a akcesoria niech sobie sam dokupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Za te kasę brałbym SJCAM SJ4000 z tym, że oryginał z pewnego źródła bo jest pełno podrób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Długo się czaiłem na swoją i kupiłem koniec końców SJCAM M10 i mogę polecić (zbliżona do SJ4000 technicznie, wyglądem do Polaroid Cube). Zapłaciłem ~240zł na aliexpress (u "Tranhowe Store") w zestawie z dodatkową baterią i ładowarką. Cło/VAT ominęła, bo deklaracja była na $40, szła 2 tygodnie. Jest w niej trochę akcesoriów, więc wybór całkiem. Przyszedł oryginał (można sprawdzić na stronie sjcamhd.com). Mam ją od pół roku i póki co żadnych problemów (ale nie nagrywam dużo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...