tomasko Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Witam Jestem inwalida 1 grupy , mam problem z poruszaniem się (chodzenie,skakanie itd.) Mam 37 lat i mam uszkodzony błędnik w głowie...nie trzymam ciała w jednej pozycji. Potrafie chodzić,ale tylko małe odległości. Obecnie poruszam się na pojeździe trójkołowym , na baterie rozpędza się do max 30 km/h Szukam coś szybszego do max 50 km/h Za ten pojazd zapłaciłem 5.000 zł. Mam pytanie czy może ktoś gdzieś słyszał o podobnych pojazdach w takich cenach. Dzieki z góry za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 To ten pojazd "księżycowy" jakim jeżdżę. http://www.ztechbike.pl/pojazdy-trojkolowe/pojazd-trojkolowy-zt-15/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Nie pisz posta pod postem . Jaki to ma mieć napęd - elektryczny jak to co obecnie masz czy może być to coś spalinowego ? Może jakiś trójkołowiec / quad po odpowiednich przeróbkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Jesli chodzi o napęd to bez różnicy byle nie leciał więcej jak 50 km/h Myślę że idealnie by było do max 40 km/h Przeróbki nie są dobre , bo może być problem z rejestracją i ubezpieczeniem. Głównie chodzi tylko o to żeby nie było trzeba prawa jazdy , bo nie dam rady przejść przez testy...gdyby zobaczyli jak chodzę to by nigdy mi nie dali żadnego pojazdu do prowadzenia. Chodzę jak bardzo piany , ale jak siedzę to już jest całkiem inaczej. Edytowane 5 Września 2016 przez tomasko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...