tomasko Posted September 4, 2016 Report post Posted September 4, 2016 Witam Jestem inwalida 1 grupy , mam problem z poruszaniem się (chodzenie,skakanie itd.) Mam 37 lat i mam uszkodzony błędnik w głowie...nie trzymam ciała w jednej pozycji. Potrafie chodzić,ale tylko małe odległości. Obecnie poruszam się na pojeździe trójkołowym , na baterie rozpędza się do max 30 km/h Szukam coś szybszego do max 50 km/h Za ten pojazd zapłaciłem 5.000 zł. Mam pytanie czy może ktoś gdzieś słyszał o podobnych pojazdach w takich cenach. Dzieki z góry za podpowiedzi. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tomasko Posted September 5, 2016 Report post Posted September 5, 2016 To ten pojazd "księżycowy" jakim jeżdżę. http://www.ztechbike.pl/pojazdy-trojkolowe/pojazd-trojkolowy-zt-15/ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
reyden Posted September 5, 2016 Report post Posted September 5, 2016 Nie pisz posta pod postem . Jaki to ma mieć napęd - elektryczny jak to co obecnie masz czy może być to coś spalinowego ? Może jakiś trójkołowiec / quad po odpowiednich przeróbkach ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tomasko Posted September 5, 2016 Report post Posted September 5, 2016 (edited) Jesli chodzi o napęd to bez różnicy byle nie leciał więcej jak 50 km/h Myślę że idealnie by było do max 40 km/h Przeróbki nie są dobre , bo może być problem z rejestracją i ubezpieczeniem. Głównie chodzi tylko o to żeby nie było trzeba prawa jazdy , bo nie dam rady przejść przez testy...gdyby zobaczyli jak chodzę to by nigdy mi nie dali żadnego pojazdu do prowadzenia. Chodzę jak bardzo piany , ale jak siedzę to już jest całkiem inaczej. Edited September 5, 2016 by tomasko Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...