KriiSho Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Witam przed chwila zamieniłem ram z prawego slota na lewy blizej procesora i komputer nie chciał się odpalić zamieniłem znowu z lewego do prawego i działa normalnie. Wsadziłem dzisiaj 2 ramy oby 2 dzialaja na prawym slocie ram a jak 1 dam do lewego to już sie komputer nie chce odpalić czarny ekran. Sprzęt to http://valid.x86.fr/8pfswr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Slot jest czysty bo to jak ten blżej procesora to wiatrak mógł syfu nadmuchać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Jak mas intela to najprawdopodobniej masz wygietą nóżkę w sokecie cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...