Xenon27 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Witam forumowiczów. Obecnie przymierzam się do zakupu monitora w formacie 21:9 lecz nie jestem pewny tego czy karta graficzna jaką posiadam da radę obsłużyć rozdzielczość w tym monitorze jaką jest 2560x1080. Podaję linki do karty graficznej i monitora: http://www.hisdigita...duct2-521.shtml http://www.lg.com/pl...tory/lg-34UM68# I teraz moje pytanie brzmi: "Czy ta karta graficzna jest w stanie wyświetlić obraz w takiej rozdzielczości jak podałem wyżej?". Nie jestem także pewny co do przewodu jakim to podłączyć. Monitor ma wyjścia HDMI oraz DisplayPort. Z tego co wyczytałem w internecie to w przypadku przewodu HDMI musi to być przynajmniej wersja 1.4 a jeśli chodzi o DisplayPort to nie ma to znaczenia. Gdybyście mogli mi wytłumaczyć jeszcze jakiego kabla użyć w tym przypadku to byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Wyswietlac co? Pulpit? Raczej skazany jestes na Display Port, chociaz HDMI tez powinno dzialac. Nic innego nie wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon27 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie: osoba wchodzi na forum dowiedzieć się czegoś lub potwierdzić niejasne informacje przeczytane gdzieś w internecie a tu od razu leci na nią hejt. Czy może się ktoś jeszcze wypowiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Kabelki DP też trzeba dobrać te najtańsze nie zawsze dobrze działają. Przeszedłem kilka zanim trafiłem na odpowiedni, Rauf ma sprawdzonego dostawce . Co do grafiki bym się nie przejmował obraz wyświetli poprawnie do rozdzielczości , jak w Twoim linku, gry typu LoL, WoW, WoD bedą dobrze działać. ATI Eyefinity 6060 x 1200 resolution Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 W jednym i w drugim linku masz podane rozdzielczości, maksymalne dla karty i natywne dla monitora. A co do kabla to masz odpowiedź wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon27 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Dzięki :). A co jeśli chodzi o przewód HDMI? Musi to być wersja co najmniej 1.4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Wersja wyjścia w karcie HDMI pewnie w starszej wersji i do HD da redę powyżej może być problem dlatego proponowałem DP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...