Hulk Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 W które gniazdo w płycie wpiąć tą 3 bolcową wtyczkę czy w PWRFAN1 czy też CHAFAN1 ??? oznaczeniw wg instrukcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 PWRFAN1 (power fan) to jest do wentyla przynajmniej mi sie tak wydaje :),a CHAFAN1 nie mam zielonego pojecia co to jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 CHAFAN jak sama nazwa wskazuje jest to chassis fan czyli wentyl np. z przodu obudowy. Co do wtyczki z zasilacza to sam sie zastnawiam do czego sluzy bo na niej jest napiecie wiec nigdzie jej nie wtykalem. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 CHAFAN jak sama nazwa wskazuje jest to chassis fan czyli wentyl np. z przodu obudowy. Co do wtyczki z zasilacza to sam sie zastnawiam do czego sluzy bo na niej jest napiecie wiec nigdzie jej nie wtykalem. Pozdro Dexter dokladnie ja tez ja zostawilem w spokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 A ja ta wtyczke podlaczylem do PWRFAN1, choc sa tam tylko dwa przewody (nie na tego 12V) i teraz wyswietla mi ile rpm ma wentylator w zasilaczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ta wyczka slurzy do monitorowania predkosci tylniego wentylatora w zasilaczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...