paulo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Mam płytę audio, której wg producenta nie da się słuchać na komputerze - "This CD does not play on PC/MAC!". Komputer wogóle nie widzi tej płytki. Czy zna ktos sposób na odtworzenie tej płyty na kompie. W normalnym odtwarzczu CD płytka działa, ale niestety takiego niemam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jest tak możliwość podłączenia jakiegoś playera(którego nie masz, może byc nawet discman do wejścia liniowego i po niewielkich staraniach masz mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Dzięki. Miałem nadzieję, że jest jakis programik, który "oszuka" tą płytkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 1. Wylacz autopowiadamianie o wlozeniu plyty 2. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?th...light=key2audio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 1. Wylacz autopowiadamianie o wlozeniu plyty 2. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?th...light=key2audio :) 1. Autopowiadamianie miałem wyłączone. 2. Dzięki za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mialem ostatnio zabezpieczona plytke CD-A za pomoca Cactus... Przegralem ja za pomoca CloneCD4, z tym ze przegrala sie tylko 1 sesja (Audio)... ale to przeciez o Audio chodzilo, a nie jakis tandetny odtwarzacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...