amsteldam Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Zastanawiam co wybrać. Tak wiem ASUS GEFORCE GTX 1060 STRIX 6GB jest obecnie wydajniejszy od ASUS RX 480 8GB STRIX. Ale.. 1500-1600 jest maxx co mogę wydać i nie będę zmieniać karty na pewno przez następne 3 lata a może i dłużej. Różnica średnio około 20 klatek w grach, która ma miejsce teraz z biegiem czasu bedzie się zmniejszać dzięki różnicy w ilości pamięci obu kart. Teraz tę różnice mogę przełknąć. Potem nie zmieniając nic w kompie (może zasilacz) dołożył bym drugiego RXa crossfire. No i dochodzi activesync który obsługuje mój monitor. Czy więc wybór asusa rx 480 8GB strix w moim przypadku nie byłby tak zły? Wdzięczny będę za sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Na pewno nie Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...