mieciop Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Pochodził sobie w prime na 2700+ wszystko było ok teperaturka w normie. Ale mój podkrecony radeon chyba za wiele ciągnie z zasiłki bo przy 3d marku się posypał. Patrzyłem w biosie napięcia skaczą jak szalone... napiecie ustawiłem 1,6Ja zauważyłem, że jak ustawie napięcie np. 1,85 to później pokazuje niżej tzn np 1,8V. a Gdy ustawiłem 2,25 w biosie(mój zasilacz to wytrzymal) to było 2,16, a przy prime torture test jeszcze spadało i tez mam abita NF7-s (tylko rev.2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Też mam rev.2 a i niedługo zakupie twoja zasiłke :twisted: . Jak tam nukleonek ??? Pewnie wymiata... Kupa kasy ale sobie nie przepuszczę i uzbieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Też mam rev.2 a i niedługo zakupie twoja zasiłke :twisted: . Jak tam nukleonek ??? Pewnie wymiata... Kupa kasy ale sobie nie przepuszczę i uzbieram.Spoko NUKLEONEK sprawuje się rewelacyjnie, miałem wcześniej TT AQUARIUS II i byłę rozczarowany kompletny badziew. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...