Majeros Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Cześć :) Planuję niedługo zakup nowego smartfona, bo moja stara Motorola Moto G wygląda jakby wpadła pod walec i podobnie działa. Nie szukam jakiegoś drogiego urządzenia, ma mi dobrze służyć do przeglądania stron WWW, rozmów (jak najdłuższy czas pracy na baterii), pisania SMS/Messenger, słuchania muzyki, przeglądnięcia Facebooka i robienia zdjęć. Mam zamiar przeznaczyć na nowe urządzenie do 600 zł, jedyne czego wymagam to minimum 2 Gb RAM i jak najmocniejszy procesor, ekran rzędu 5" też by nie zawadził. Co polecacie wybrać? Myślałem nad Xiaomi Redmi 3/Xiaomi Redmi 2 Pro, ale nie wiem jak wygląda serwis tych telefonów w Polsce gdyby coś się z nim stało, poza tym nie wiem czy autorska wersja Androida - MIUI nie zawadza jakoś przy użytkowaniu, zależy mi też na języku polskim. Co prawda angielski znam na poziomie C1, ale wolę czytać w ojczystym języku :) Może polecicie coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romina Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2016 Na twoim miejscu zainteresowałbym się alcatelem pop 4. Stylowy design wyswietlacz 5 cal. laminowany wyraźny nawet przy silnym nasłonecznieniu. System Android 6.0 MarshmallowAparat 8 Mpix i 5 Mpix z doświetleniem LED, czterordzeniowy procesor. Swietna jakość muzyki - odtwarzacz onetouch music. No i przede wszystkim nie jest drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujan07 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 Obczaj sobie Xiaomi 4a, jak na swoją cenę to rewelacyjny smartfon. Bardzo płynnie działa, a co do MIUI to wygląda przejrzyście i nie ma jakichś niepotrzebnych rzeczy poinstalowanych. :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Za ok 600 zł. powinienes znalezc Redmi 4x, znacznie lepszy od 4a. Edit: http://allegro.pl/xiaomi-redmi-4x-2gb-16gb-lte-z-pl-gw24pl-fv23-i6763277033.html Edytowane 26 Czerwca 2017 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...