Sousharu Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Witam posiadam stary sprzęt, który chciałbym kawałek po kawałku wymienić. Aktualny budżet to +-600zł CPU - Athlon 2 II 250x Mobo - Asrock n68c-s ucc RAM - 2x2GB Goodram ddr2 667mhz HDD - Samsung HD753LJ 750GB GPU - GT 630 2GB PSU - FEEL 2 400W CASE - Modecom bez nazwy ;c Na pierwszy ogień zapewne pójdzie PSU, ale długo w hardware nie siedziałem i nie wiem co obecnie do takich budżetowych jednostek się zakupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Praktycznie cały sprzęt do wymiany ( poza dyskiem ) jak chcesz mieć coś sensownego . Na początek to zasilacz i karta , potem zmiana procka - jakiś Phenom II X4 . Do tego sprzętu wystarczy dobre 400W , 450+ pod modernizację . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczy Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) szukaj coś w tym kierunku: http://allegro.pl/podzespoly-bazowe-plyty-z-procesorem-6121?a_mask%5B22189%5D%5B1024%5D=1024&order=d\ do tego jakiś fortron 450w za 40/60 pln i jakaś np: hd 7770/7790 jeśli twój hdd jest na sata to w zasadzie był byś w domu Edytowane 9 Września 2016 przez niszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Zastosowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sousharu Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Gry takie jak: cs, lol i w przyszłości chciałbym też zagrać w ME Andromeda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sousharu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czołem, przybyły nowe fundusze mianowicie 800 zł, szczęście w nieszczęściu z poprzednich propozycji zakupiłem tylko procesor, który póki co działa sobie na starym zasilaczu. Generalnie nie obyło się bez problemów, np. komputer nie może się zresetować i inne takie, nie mam pojęcia czemu tak się dzieję. Wracając do tematu, potrzebuję propozycji co kupić za w/w kwotę. Biorąc pod uwagę fakt, ze z pierwszego posta zmianie ulega procesor, na phenom || x4 B45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...