weronica Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 przegladajac oferty firm komputerowych w Poznaniu natknelam sie na firme "ZNAK". :lol: :lol: Zobaczcie sobie w dziale cennik-->dyski twarde-->samsung. jaka fajna reklame ta firma zrobila samsungowi. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 www.ckznak.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Nie no noz sie otwiera w kieszeni. Na miejscu firmy Samsung pozwalbym gosci do sadu za obraze. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 aaaaaaa to dobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 O qfa. :lol: Jak to Samsung zobaczy to sie firma spakuje i jeszcze będzie płacić przez następne kilka lat za zniesławienie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Szkoda ;) Bo nowe samsungi sa bardziej niezawodne niz chociazby segate'y :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Hhehehehe :D juz mi sie podoba ten sklep, powinni tak napisac jeszcze przy produktach paru innych firm :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 np. Ecs'a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 oni pisac to se moga, bo gowno wiedzą :->>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no chyba cos wiedza, napewno nie jest to wyssane z palce. Pewnie duzo samsungow wracalo do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jakie lolki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ej no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ze im sie dyski twarde cd i dvd nie podobaja to nie musza takiej antyreklamy robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no wiecie chłopaki (i dziewczyny) możemy zamknąć ten sklep... Jeden mail do infoline@samsung.com.pl :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Buahahaha. Niezłe niezłe. Ten sklep mają chyba jacyś małolaci :lol: Update: poczytałem ich wypociny i jeśli są tacy naprawdę i robią tak jak piszą (a nie tylko piszą) to RESPECT . Wyglądają na porządną firmę. Może faktycznie mieli pełno zwrotów Samsungów??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Po prostu dbają o klienta :P ;) Swoją drogą ja już też nic bym Samsunga nie kupił, mam marne doświadczenia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ciekawe za ile dni firma zniknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ta firma juz jest dlugo na rynku, ceny sa przystepne i ogolnie nie slyszalam zeby ktos byl z niej niezadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Swoją drogą ja już też nic bym Samsunga nie kupił, mam marne doświadczenia :?ja tez i to nawet dwukrotne; ogolnie nie slyszalam zeby ktos byl z niej niezadowolony.wiec uslysz ode mnie i od mikaelus'a: z daleka od samsunga; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 chamy :) ale ciekawe czemu nie lubią dysków samsunga? pewnie się jakoś zawiedli na nich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 HE HE posłałem maila samsungowi z linkiem i na koniec życzyłem miłego czytania :) Czekam teraz na odpowiedź :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Opinie uzytkownikow krazace po sieci ze to czy tamto jest szajs sa zrozumiale, ale firma nie powinna tak robic !! To jest poprostu chamstwo !! Jezeli za duzo mieli zwrotow to powinni zachowac sie normalnie czyli wycofac sie ze sprzedazy bez takich tekstow. To jest jawna obraza publiczna i jezeli firmie Samsung sie zachce maja wygrany proces na bank. Wedlug mnie szef firmy powinien przemyslec sprawe czy chce mu sie zamykac firme z powodu takiej glupoty. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 HE HE posłałem maila samsungowi z linkiem i na koniec życzyłem miłego czytania :) Czekam teraz na odpowiedź :)) jaki cham !!!!!!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 donosiciel.... a ci mieli prawo tak napisac bo napisali: NASZYM zdaniem i maja do tego pelne prawo, w sadzie by to wygrali na pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 społecznik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 HE HE posłałem maila samsungowi z linkiem i na koniec życzyłem miłego czytania :) Czekam teraz na odpowiedź :))Konfident :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 hehe no i o co chodzi ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 hehe samsung jaki jest karzdy wie.. ja mam monitor samsunga cd-rom i flopa i klawiature ...ale tylko monitor jest ok cd-rom porazka flop tez no klawiatura ma jzu swoje dni wiec nie bede nic mowil ... glosna jest a firmie samsung moze gowno zrobic bo to co oni sadza o sprzecie to jest ich sprawa i na swojej stronce moga pisac co chca o tej firmie a jeszcze ze z nia wspolpracy nie prowadza to juz wogole nic im nie zrobia ..zreszta wyraznie pisze ..naszym zdaniem...a wolnosc slowa jest nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 wolnosc slowa wolnoscia slowa, ale obrazanie firmy to co innego..... sprawe maja wygrana w sadzie (ale watpie, ze tam to trafi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 np. Ecs'a :lol: czy ja wiem ostatnimi czasy ecs'ik sie poprawil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 jak to obraza ...ja moge powiedziec tu i teraz ze siemens 45i jest nagorszym niewypalem w brazy telefonow komorkowych ..wogole ta firma zrobila ludzi w ciach!a sprzedajac te telefony to jest badziewie i dlatego nikomu nie polecam tego telefonu ani zadnych innych tej firmy i co myslicie ze poniose za to jakas odpowiedzialnosc ..w zyciu jeszcze bym kasy zebral na sprawie jak by byla jakims cudem ...a co do tej firmy to po przeczytaniu tego co naskrobali jestem pod wrazeniem szacuneczek dla nich i jakby to bylo gdzies blizej to bylbym stalym klijentem ... w moim miasteczku jest sklepik co dziala w podobny sposob i jestem jego klientem i nigdzi indziej niczego nie kupie nawet jak by bylo tansze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...